Κοσμος

To μήνυμα στήριξης της Μέγκαν Μαρκλ προς τις γυναίκες του Ιράν

Φόρεσε μπλούζα με τύπωμα σε γλώσσα φαρσί

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζει τις γυναίκες του Ιράν - Φόρεσε μπλούζα με το μότο «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία», γραμμένο στη γλώσσα φαρσί.
Με ένα μαύρο μπλουζάκι με τις λέξεις «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία» γραμμένο στα φαρσί εκδήλωσε την υποστήριξή της στις γυναίκες του Ιράν η Δούκισσα του Σάσεξ © Instagram/@mandanadayani

Η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζει τις γυναίκες του Ιράν - Φόρεσε μπλούζα με το μότο «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία», γραμμένο στη γλώσσα φαρσί.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην εκδήλωση «Women@Spotify», η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της συνδρομητικής streaming πλατφόρμας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια μαύρη μπλούζα με τυπωμένο το μότο «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία». Ήταν γραμμένο στη γλώσσα φαρσί. 

Σύμφωνα με το Ηello, η Μέγκαν εξέφρασε την υποστήριξή της στις γυναίκες του Ιράν οι οποίες με θάρρος βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους μετά το θάνατο της Μαχσά Αμινί.

Μαζί της ήταν δύο μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού της Archewell – η εκτελεστική αντιπρόεδρος επικοινωνίας Άσλεϊ Χάνσεν (Ashley Hansen) και η πρόεδρος του οργανισμού Μαντάνα Νταγιάνι (Mandana Dayani), αμφότερες από το Ιράν.

«Σε μια εκδήλωση σήμερα, η Μέγκαν μίλησε για την επανάσταση στην οποία ηγούνται οι γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια στο Ιράν, για το θάρρος και τη γενναιότητα που επιδεικνύουν καθημερινά, καθώς και την υπεράσπιση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έγραψε η Νταγιάνι, που μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες της εκδήλωσης στο Instagram.

«Ως Ιρανή που εγκατέλειψε την πατρίδα της επιδιώκοντας αυτές ακριβώς τις ελευθερίες, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει, ξανά και ξανά, να υπερασπιστεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε η Μαντάνα Νταγιάνι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ