Κοσμος

Νοσοκόμος ασελγούσε σε εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα

Τον κατέγραψαν οι κάμερες στο δωμάτιο του νοσοκομείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77391-155907.jpg

Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένας νοσοκόμος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά μια ασθενή. Ο Πολ Μπουργκάρικ, ετών 34, πιστοποιημένος νοσοκόμος στο Cherry Hills Health Care Center στο Englewood του Κολοράντο, πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κακοποιεί σεξουαλικά την Τζούλι Χένσον από τις κάμερες τις οποίες τοποθέτησαν οι γονείς της στο δωμάτιο για να παρακολουθούν την πρόοδό της. Η Τζούλι, είναι εγκεφαλικά νεκρή και ανίκανη να περπατήσει ή να μιλήσει.

«Δεν μπορούσε να αντισταθεί, ούτε να πει κάτι. Αν δεν είχαμε τοποθετήσει τις κάμερες, αυτό θα συνεχιζόταν επ' άπειρον» δήλωσε ο πατέρας της.

Η Τζούλι άρχισε να έχει σοβαρούς πονοκεφάλους το 2011, όταν ένας συνάδελφος της τράβηξε για πλάκα την καρέκλα και εκείνη έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Σύντομα ο εγκέφαλός της πρήστηκε και μετά δημιουργηθηκε μια κύστη. Οι γιατροί που της έκαναν την επέμβαση δήλωσαν ότι οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά είναι μία στο εκατομμύριο. Η άτυχη Τζούλι έπεσε σε αυτή την πιθανότητα και από τότε είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Ωστόσο, είχε κάνει κάποια πρόοδο και γι' αυτό οι γονείς της τοποθέτησαν τις κάμερες, προκειμένου να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας της και έπιασαν επ' αυτοφώρω τον νοσοκόμο να ασελγεί σεξουαλικά επάνω της. Οι γονείς της Τζούλι πάντως, ελπίζουν ακόμη πως η κόρη τους κάποια στιγμή θα επανέλθει.

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ