Κοσμος

HΠΑ: Ο 8χρονος που παρηγόρησε συμμαθητή του με αυτισμό την πρώτη ημέρα του σχολείου

Έκτοτε έγιναν οι καλύτεροι φίλοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
school-covid-vaccine-ap-960x600

Ο 8χρονος που παρηγόρησε συμμαθητή του με αυτισμό την πρώτη ημέρα του σχολείου. 

Ο Κρίστιαν έχει γίνει ο «ήρωας» του σχολείου και πιο συγκεκριμένα ο ήρωας του φίλου του, Κόνορ. Ο Κόνορ, ο οποίος ζει στο φάσμα του αυτισμού, την πρώτη ημέρα του σχολείου κατέρρευσε ψυχολογικά με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του και να ξεσπάσει σε κλάματα σε μια γωνιά του προαυλίου.

Τότε, ο Κρίστιαν δεν έχασε χρόνο, πήγε προς το μέρος του, τον βοήθησε να ηρεμήσει και μαζί κατευθύνθηκαν προς την τάξη. Από εκείνη την πρώτη ημέρα στο σχολείο ο Κόνορ και ο Κρίστιαν έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι.

Η τρυφερή αυτή ιστορία έγινε γνωστή χάρη στη μητέρα του 8χρονου Κρίστιαν, πριν από τρία χρόνια, η οποία δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία των δύο αγοριών. Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευσή της και μάλιστα το post έγινε viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις και αμέτρητα likes. Στη λεζάντα η ίδια έγραψε: «Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Είδε ένα παιδί να κλαίει σε μία γωνία, πήγε να τον παρηγορήσει, τον έπιασε από το χέρι και μαζί μπήκαν στο σχολείο! Είναι τιμή μου να μεγαλώνω ένα τέτοιο παιδί. Είναι ένα παιδί με μεγάλη καρδιά. Η πρώτη μέρα στο σχολείο ξεκίνησε σωστά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ