Κοσμος

Άνδρας στη Βρετανία χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε PlayStation στο σαλόνι του

Η συμβουλή του στους gamers

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tον χτύπησε κεραυνός ενώ έπαιζε PlayStation στο σαλόνι του
Playstation © Pixabay

Tον χτύπησε κεραυνός ενώ έπαιζε PlayStation στο σαλόνι του.

«Λοιπόν, δεν αναρτώ κάτι για να μου συμπαρασταθείτε, έπρεπε να το μοιραστώ γιατί είναι τρελό», έγραψε στο instagram ο 33χρονος Άιντεν Ρόγουαν ο οποίος ένω έπαιζε στο PlayStation άκουσε ένα δυνατό κρότο που ακολουθήθηκε από μια βροντή.

«Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και μετά από 5 ώρες στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν ότι με χτύπησε ΚΕΡΑΥΝΟΣ από το ανοιχτό παράθυρο! Ποτέ μην παίξετε ξανά παιχνίδια κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Είμαι καλά, απλώς πονάω πολύ, έχω πονοκέφαλο και ρίγες στο χέρι μου» είπε, αναφέρει η NYPost.

«Με πήγαν εσπευσμένα σε μια αίθουσα και μου είπαν ότι φαίνεται σαν να ήταν κεραυνός. Εννέα γιατροί από διαφορετικά τμήματα ήρθαν να με κοιτάξουν και με έβαλαν να κάνω καρδιολογικές εξετάσεις και αίματος». Οι γιατροί του 33χρονου πιστεύουν ότι ο κεραυνός αναπήδησε από το νερό και μπήκε μέσα από το παράθυρο λόγω του πολύ σκληρού εδάφους από τον καύσωνα που βίωσε πρόσφατα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά ειρωνικό τρόπο, όταν χτυπήθηκε, έπαιζε ένα παιχνίδι που ονομάζεται «Stray» και ο παίχτης βοηθά μια αδέσποτη γάτα που χάνεται – σε μια καταιγίδα, μεταδίδει η nypost. «Χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό για να επανέλθω στα λογικά μου, ένιωσα πολύ, πολύ μπερδεμένος», είπε ο Ρόγουαν στο Metro. «Ανέβηκα πάνω και ζήτησα από τον σύζυγό μου μια βρεγμένη πετσέτα, καθώς δεν ήξερα τι είχε συμβεί αλλά το χέρι μου έκαιγε».
 


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ