Κοσμος

«Η πρώτη φορά στην κάλπη και στο σεξ»: Το σποτ της ιταλικής Αριστεράς για τους νέους ψηφοφόρους

Το βίντεο για τις ιταλικές εκλογές - Οι κρίσιμες κάλπες στις 25 Σεπτέμβριου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η «πρώτη φορά», το προεκλογικό σποτ της ιταλικής Αριστεράς και των Πρασίνων
Η «πρώτη φορά», το προεκλογικό σποτ της ιταλικής Αριστεράς και των Πρασίνων @europaverde_it/Twitter

Στην Ιταλία η Αριστερά και οι Πράσινοι ξεκινούν προεκλογική καμπάνια για την «πρώτη φορά στην κάλπη και στο σεξ». Το σποτ για τις ιταλικές εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στους νέους και στις νέες που ψηφίζουν για πρώτη φορά στις ιταλικές εκλογές επικεντρώνεται το προεκλογικό σποτ που έχουν ετοιμάζει από κοινού η ιταλική Αριστερά και οι Πράσινοι.

«Η πρώτη φορά» είναι ο τίτλος του βίντεο με άμεσες αναφορές στο σεξ. Η «πρώτη ψήφος» είναι σαν το σεξ: Γίνεται από αγάπη, αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ιταλική Αριστερά και Πράσινοι κατεβαίνουν μαζί στις ιταλικές εκλογές σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα ποσοστά τους, την ώρα που η Τζόρτζια Μελόνι (Αδέλφια της Ιταλίας) θεωρείται φαβορί να επικρατήσει.

Το προεκλογικό σποτ της ιταλικής Αριστεράς και των Πρασίνων επικεντρώνεται σε αυτούς που θα ψηφίσουν για «πρώτη φορά» στις 25 Σεπτεμβρίου και οι οποίοι καλούνται να το κάνουν, δίνοντας έμφαση σε αυτό που είναι «καλό για το μέλλον της νέας γενιάς και το περιβάλλον» μεταξύ άλλων, όπως επισημαίνουν στο προεκλογικό τους μήνυμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ