Κοσμος

Η Chichi, ο θηλυκός χιμπατζής που δραπέτευσε από ζωολογικό κήπο επιστρέφει με αδιάβροχο και ποδήλατο (βίντεο)

Η βόλτα του ζώου στους δρόμους του Χάρκοβο έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιμπατζής ξέφυγε από ζωολογικό κήπο και τον γύρισαν πίσω με ποδήλατο
Χιμπατζής ξέφυγε από ζωολογικό κήπο και τον γύρισαν πίσω με ποδήλατο © Screenshot/ YouTube

Χιμπατζής δραπέτευσε από ζωολογικό κήπο στο Χάρκοβο και γύρισε πίσω με ποδήλατο. Εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πάνω σε ένα ποδήλατο, επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο ένας «δραπέτης» χιμπατζής. Η βόλτα αυτή του θηλυκού χιμπατζή στους δρόμους ουκρανικής πόλης Χάρκοβο καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, η Chichi, όπως είναι το όνομα του ζώου, δραπέτευσε τη Δευτέρα από τον ζωολογικό κήπο σημαίνοντας συναγερμό στο προσωπικό. Οι υπεύθυνοι αφού εντόπισαν τον απείθαρχο χιμπατζή, προσπάθησαν να τον πείσουν να τους ακολουθήσει. Μετά από κάποια ώρα και αφού άρχισε να βρέχει, ο χιμπατζής έτρεξε σε μια φύλακα του ζωολογικού κήπου, η οποία του φόρεσε ένα κίτρινο αδιάβροχο μπουφάν. Ο χιμπατζής την αγκάλιασε και στη συνέχεια εκείνη τον τοποθέτησε πάνω στο κάθισμα του ποδηλάτου.

Μάλιστα, ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, Oleksiy Hryhoriev, επιβεβαίωσε στον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό Suspilne της Ουκρανίας ότι το ζώο επέστρεψε με ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του πολέμου ο χιμπατζής είχε απομακρυνθεί από το Feldman Ecopark, έναν υπαίθριο ζωολογικό κήπο στο Χάρκοβο.

Chimp escapes from Kharkiv zoo before being given raincoat and taken back on bike

Με πληροφορίες από Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ