Κοσμος

Ιρλανδία: Ο 24χρονος αδελφός σκότωσε τα δίδυμα και την 18χρονη

Πώς πιστεύεται ότι έγινε το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία αδελφών στην Ιρλανδία
Δολοφονία αδελφών στην Ιρλανδία © Youtube / Sky News

Ιρλανδία: Ο 24χρονος αδελφός ο δράστης της δολοφονίας - Η εκτίμηση των αρχών για το έγκλημα

Συγκλονίζουν την Ιρλανδία οι εξελίξεις για το έγκλημα με θύματα μία 18χρονη και δίδυμα παιδιά 8 ετών. Δράστης φέρεται να είναι ο μεγάλος τους αδελφός, ένας 24χρονος που συνελήφθη από τις αρχές. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 24χρονου κατέθεσε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ζήτησε να κρατηθεί ο πελάτης σου σε ειδικά διαμορφωμένο κελί προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους.

To 18χρονο θύμα φέρεται να προσπάθησε να σώσει τα δίδυμα αδέλφια της, πριν τους μαχαιρώσει ο 24χρονος και τους ρίξει από το παράθυρο. Η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι φώναζαν απελπισμένα για βοήθεια πριν ο αδερφός τους τα μαχαιρώσει και τα ρίξει από το παράθυρο. Ο 14χρονος αδερφός τους κατάφερε να διαφύγει και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Man appears in court charged with Tallaght murders | Tallaght | Dublin | Ireland

Γείτονες άκουσαν μία γυναίκα να ουρλιάζει «βοήθησέ με» και κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με την Sun, στο σπίτι «ήταν ένα λουτρό αίματος» και «αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία ευκαιρία. Η σκηνή ήταν φρικτή και τα θύματα είχαν βίαιο θάνατο».

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως μαχαιρώθηκε πρώτα η Λίζα που επιχείρησε να εμποδίσει τον αδερφό της να πλησιάσει τα δίδυμα. Μετά τα τηλεφωνήματα των γειτόνων, ένοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και εισέβαλαν στο σπίτι, αντικρίζοντας τη Λίζα νεκρή δίπλα από τη σκάλα. Τότε ο 24χρονος κλειδώθηκε στη σοφίτα και οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν λαστιχένιες σφαίρες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να βγει. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν τέιζερ και τον συνέλαβαν. Η μητέρα των παιδιών φαίνεται πως δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, αλλά την ειδοποίησαν και όταν επέστρεψε αντίκρισε το λουτρό αίματος.

Η 18χρονη Λίζα, η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Three siblings killed in 'violent incident'

Με πληροφορίες από Guardian

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ