Κοσμος

Καναδάς: H κοκκινομάλλα μασκότ των Wendy's απέκτησε γκρίζα μαλλιά για να στηρίξει δημοσιογράφο που απολύθηκε

Η Lisa LaFlemme φέρεται να έχασε τη δουλειά της επειδή δεν έβαφε τα μαλλιά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wendy's στήριξη σε δημοσιογράφο
Wendy's © Getty Images/Ideal Image

Καναδάς: Η απόλυση της δημοσιογράφου Lisa La Flamme και η στήριξη των Wendy's.

Η μασκότ της Wendy's έχει νέο χρώμα μαλλιών στους καναδικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης - και όλα αυτά για την υποστήριξη μια από τις πλέον γνωστές δημοσιογράφους της χώρας. Η μονάδα του γίγαντα fast food στον Καναδά δημοσίευσε μια νέα εικόνα προφίλ στο Twitter την Πέμπτη, η οποία έδωσε στις εμβληματικές κόκκινες κοτσίδες της Wendy μια απαλή γκρι απόχρωση.

Η εταιρεία δημοσίευσε την εικόνα, με τα hashtags #LisaLaFlamme και #NewProfilePic και τη λεζάντα "Επειδή ένας σταρ είναι σταρ ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών", χρησιμοποιώντας δύο αστεράκια emojis. Είχε περισσότερα από 45.000 likes το Σάββατο.

Η LaFlamme εργάστηκε στην Bell Media ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στο CTV National News για περισσότερα από 30 χρόνια, τα τελευταία 11 ως παρουσιάστρια. Αυτόν τον μήνα, αποκάλυψε ότι της είπαν στις 29 Ιουνίου ότι το συμβόλαιό της έληγε, με αποτέλεσμα η καριέρα της στο δίκτυο να τελειώσει ξαφνικά.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter στις 15 Αυγούστου, η LaFlamme δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε" από την απόφασή της να αποχωρήσει και ότι ήταν «συντριπτικό να αποχωρώ από το CTV με τρόπο που δεν ήταν επιλογή μου».

Η είδηση ότι το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε δέχτηκε σημαντικές αντιδράσεις στον Καναδά, με ισχυρισμούς ότι η απόφασή της να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της ξανθά κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την απόφαση της εταιρείας. 

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Bell Media, Mirko Bibic, δήλωσε ότι το χρώμα των μαλλιών της LaFlamme δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση της εταιρείας να την απολύσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ