Κοσμος

Η influencer ζήτησε συγγνώμη για την «ανάρμοστη» φωτογραφία στο σπίτι της Φινλανδής πρωθυπουργού (εικόνα)

Η Σαμπίκα Σαρκά είχε ποστάρει το στιγμιότυπο στο Tik Tok

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sabbika-sarka-sanna-marin

H Σαμπίκα Σαρκά, η 33χρονη influencer στη Φινλανδία που χόρεψε με τη Σάνα Μάριν, είπε πως λυπάται για τη συμπεριφορά της.

Η διάσημη influencer στη Φινλανδία, η οποία χόρεψε αγκαλιά μαζί με τη Σάνα Μάριν σε νυχτερινό κλαμπ του Ελσίνκι, ζήτησε συγγνώμη μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που τη δείχνει ημίγυμνη να φιλά μια άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι της Φινλανδής πρωθυπουργού.

«Δημοσίευσα στις 10/7 μια ανάρμοστη φωτογραφία, η οποία δεν θα έπρεπε να είχε τραβηχθεί. Λυπάμαι βαθύτατα και ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου» ανέφερε.

Η επίμαχη φωτογραφία δείχνει τη Σαμπίνα Σαρκά, την 33χρονη νυν influencer και πρώην μοντέλο, να φιλά μια άλλη γυναίκα μπροστά από έναν μπλε τοίχο, τον οποίο χρησιμοποιεί συχνά η Σάνα Μάριν για να κάνει επίσημες δηλώσεις από τη στιγμή που ανέλαβε την πρωθυπουργία στη Φινλανδία.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Σαμπίνα Σαρκά δημοσιεύεται ένα 24ωρο μετά το βίντεο από τον χορό της με τη Σάνα Μάριν. Στο ίδιο κλαμπ είχε καταγραφεί και ο χορός της Μάριν με τον τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

New leaked video! Finnish prime minister Sanna Marin hot dance with a woman #sannamarin #jauhojengi

sabbika-sarka

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ