Κοσμος

Πυροβολισμοί στην Ατλάντα - Δύο νεκροί (βίντεο)

Συνελήφθη μια γυναίκα για τη διπλή επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ έχουν σπεύσει στο σημείο όπου έπεσαν πυροβολισμοί
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ έχουν σπεύσει στο σημείο όπου έπεσαν πυροβολισμοί © EPA/STEPHEN SPILLMAN

Στην Ατλάντα των ΗΠΑ έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και ένας τραυματίας. Συνελήφθη η δράστις στο αεροδρόμιο.

Συναγερμός στην Ατλάντα, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, μια γυναίκα άνοιξε πυρ στο κέντρο της πόλης και σκότωσε δύο άτομα, τραυματίζοντας ένα ακόμη. Η δράστις συνελήφθη στο αεροδρόμιο της πόλης από τους αστυνομικούς.

Ανταποκρινόμενοι σε κλήση για επεισόδιο με πυροβολισμούς, γύρω στις 13:45 (τοπική ώρα) της Δευτέρας (22/8), αστυνομικοί εντόπισαν δύο ανθρώπους που είχαν δεχθεί πυρά σε ένα κτιριακό συγκρότημα κοντά στην πλατεία Κόλονι. Ο ένας πέθανε και ο δεύτερος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία έλαβε άλλη μια κλήση για πυροβολισμούς σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Σε ένα πολυώροφο συγκρότημα γραφείων βρέθηκε το τρίτο θύμα. Ήταν βαριά τραυματισμένο και εξέπνευσε μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για τους πυροβολισμούς στην Ατλάντα - Οι πρώτες εικόνες

Η Τακουάντα Αλεξάντερ, μια 35χρονη μαγείρισσα που είχε μόλις μετακομίσει στην Ατλάντα, βρισκόταν στην πλατεία Κόλονι, όπου σημειώθηκε η πρώτη επίθεση. «Ήρθαν αστυνομικοί και μας είπαν να μπούμε όλοι μέσα» δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Ακούγονταν σειρήνες και ελικόπτερα. Τρέμαμε. Ακούσαμε ότι πυροβολήθηκαν άνθρωποι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ