Κοσμος

Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε στο ίντερνετ με 30 λίρες

Η ιστορία της Μπέιλι Ένις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bretanida

Η Μπέιλι Ένις είναι μία 24χρονη Βρετανίδα που έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε στο ίντερνετ με 30 λίρες.

Μία 24χρονη Βρετανίδα αποφάσισε να γίνει μητέρα και το πέτυχε ακόμα και χωρίς σύντροφο και όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα αγόρασε από το διαδίκτυο ένα κιτ γονιμοποίησης, που της κόστισε 30 λίρες και έκανε μόνη της την σπερματέγχυση.

Εν τέλει, η Μπέιλι Ένις, όπως είναι το όνομά της έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και πριν από 1,5 μήνα (2 Ιουλίου) έφερε στον κόσμο τον Λορέντζο. «Δεν θα μπορούσα να γίνω πιο ευτυχισμένη», είπε η Μπέιλι, η οποία πήγε κόντρα σε γιατρούς με την απόφασή της να γίνει μονογονέας.

«Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη», ανέφερε η 24χρονη.

«Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως ομοφυλόφιλη πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει», πρόσθεσε.

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όταν πήρε το κιτ γονιμοποίησης κάλεσε τον δότη σπίτι της, ο οποίος την βοήθησε με τη διαδικασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ