Κοσμος

Αγοράκι που κυνηγούσε σαπουνόφουσκες εντόπισε 82χρονη αγνοούμενη στη Τζόρτζια

Η συγκινητική ιστορία για την εύρεση μιας γυναίκας με Αλτσχάιμερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 1,5 Ethan Moore από την Τζόρτζια μαζί με τη μητέρα του
Ο 1,5 Ethan Moore από την Τζόρτζια εντόπισε 82χρονη αγνοούμενη © Facebook

Νήπιο εντόπισε 82χρονη αγνοούμενη ενώ έπαιζε - Η περιγραφή των γονιών του και η ευγνωμοσύνη της οικογένειας της γυναίκας

«Υπάρχουν άγγελοι σε όλες τις μορφές και όλα τα μεγέθη», έγραψε η κόρη της 82χρονης Nina Lipscomb, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για σχεδόν δύο ημέρες, μέχρι τη στιγμή που ο 1,5 έτους Ethan Moore την εντόπισε ενώ κυνηγούσε σαπουνόφουσκες στην αυλή του στην κομητεία Coweta στη Τζόρτζια. Για την εύρεση της 82χρονης γυναίκας που έχει Αλτσχάιμερ είχε σημάνει συναγερμός, με τις αρχές να επιχειρούν χωρίς αποτέλεσμα για τον εντοπισμό της. 

Οι γονείς του μικρού Ethan, περιγράφοντας τη στιγμή του εντοπισμού της αγνοούμενης, είπαν ότι ο μικρός πρόσεξε κάτι περίεργο στο γειτονικό δάσος, ενώ κυνηγούσε σαπουνόφουσκες, όπως συνήθιζε. «Πόδια», είπε στη μαμά του και η οικογένεια θέλησε να δει από κοντά τι ήταν αυτό που διέκρινε ο μικρός. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χάσει εντελώς τον προσανατολισμό της και βρισκόταν στο σημείο, χωρίς να μπορεί να κατευθυνθεί πίσω στο σπίτι της.  

«Όταν η κυρία Nina χάθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας, οι προσπάθειες της επόμενης μέρας να βρεθεί ήταν άκαρπες. Ήμουν με τον σύζυγό μου στην αυλή του σπιτιού, εκείνο το βράδυ, μιλώντας για τις τρομακτικές καταιγίδες που έρχονταν και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να προσευχηθούμε. Πολλές φορές εκείνη τη νύχτα και την επόμενη ημέρα είπα ότι πίστευα πως η κυρία Nina ήταν στο δάσος, απλά είχα ένα προαίσθημα», έγραψε η μητέρα του Ethan στο Facebook, για να αφηγηθεί, στη συνέχεια, το χρονικό του εντοπισμού της από τον γιο της.

Τη στιγμή που βρήκε την ηλικιωμένη ο γιος της, η μητέρα του Ethan περιγράφει πως «έβαλα τα κλάματα. Θυμάμαι θολά τις στιγμές που ακολούθησαν, πέρασαν πολύ γρήγορα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν άντρα που τη βοήθησε, φωνάζοντας: Είναι ζωντανή και μιλάει! Ξέραμε ότι ο Ethan είναι ένα ξεχωριστό, έξυπνο παιδί. Αλλά Θεέ μου, ήταν αυτός που την είχε βρει ζωντανή!».

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, η 82χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της μετά την περιπέτεια που έζησε. Μάλιστα, όταν πήρε εξιτήριο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να αγκαλιάσει τον μικρό της σωτήρα, τον Ethan.

MY GOD IS FAITHFUL AND ANGELS COME IN ALL SHAPES AND SIZES. Ethan, mom and I are coming to say hello over the next few days. She sends her love and is doing well!

Posted by Karen Lipscomb on Saturday, August 13, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ