Κοσμος

Διακοπές στην Ελλάδα με πολυτελές γιοτ κάνει η Ντέμι Μουρ

Οι αναρτήσεις της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέμι Μουρ
Ντέμι Μουρ © Instagram

H Ντέμι Μουρ κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ - Οι αναρτήσεις της από τις διακοπές στην Ελλάδα.

Τον ήλιο, τις παραλίες και τις θάλασσες της Ελλάδας απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η δημοφιλής ηθοποιός Ντέμι Μουρ. Η Αμερικανίδα σταρ βρίσκεται στη χώρα μας και κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ.

Μάλιστα, η ίδια η Μουρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από τις στιγμές χαλάρωσης που έζησε στη χώρα μας μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βέβαια, δεν άργησε να την εντοπίσει και ο φακός των παπαράτσι που αναζητούν με κάθε ευκαιρία Έλληνες και ξένους αστέρες της σόουμπιζ στις ελληνικές παραλίες.

Διθυραμβικά σχόλια στα social media προκάλεσε η σιλουέτα της που διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση με πολλούς να ρωτάνε να μάθουν το «μυστικό» της επιτυχίας της.

«Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 της, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν σαν να έχει ήδη παραιτηθεί. Αλλά εγώ νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ. Αλλάζει αυτή η ιδέα, ότι δηλαδή οι γυναίκες γίνονται λιγότερο θελκτικές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μη νιώθουμε σέξι», δήλωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ