Κοσμος

Σικάγο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς - Τρεις νεκροί (βίντεο)

Η στιγμή που το όχημα «θερίζει» τους ανθρώπους στη διασταύρωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητο στο Σικάγο παρασύρει και σκοτώνει τρεις ανθρώπους στη μέση του δρόμου
Αυτοκίνητο στο Σικάγο παρασύρει και σκοτώνει τρεις ανθρώπους στη μέση του δρόμου © Twitter | TMZ

Στο Σικάγο αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τρεις ανθρώπους. Η στιγμή που το όχημα πέφτει πάνω σε πεζούς.

Στο Σικάγο τραγικός είναι ο απολογισμός από την παράσυρση πεζών σε διασταύρωση. Όπως ανακοινώθηκε, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τέσσερις ανθρώπους που εκείνη τη στιγμή περνούσαν κάθετα τον δρόμο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στη συνοικία Jackson Park Highlands στο Σικάγο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (τοπική ώρα). Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε και αναζητείται από την αστυνομία.

Οι πρώτες εικόνες που μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ δείχνουν αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το σημείο με προειδοποιητικές κορδέλες. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

3 killed, 1 seriously hurt in South Side hit-and-run, authorities say

Καρέ καρέ η παράσυρση πεζών στο Σικάγο από διερχόμενο αυτοκίνητο

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα και παρασύρει τον κόσμο. Άνθρωποι εκτοξεύονται στον αέρα και πέφτουν με δύναμη στην άσφαλτο.

Σε άλλο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το TMZ και το οποίο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες, φαίνεται ότι οι τέσσερις άνθρωποι τσακώνονταν στη μέση του δρόμου, όταν τους παρέσυρε το αυτοκίνητο στο Σικάγο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ