Κοσμος

Αεροπλάνο στην Καλιφόρνια προσγειώνεται σε αυτοκινητόδρομο και πέφτει πάνω σε φορτηγό (βίντεο)

Ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροπλάνο στην Καλιφόρνια σε αναγκαστική προσγείωση μέσα σε αυτοκινητόδρομο
Αεροπλάνο στην Καλιφόρνια σε αναγκαστική προσγείωση μέσα σε αυτοκινητόδρομο © YouTube

Η στιγμή που αεροπλάνο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ προσγειώνεται σε αυτοκινητόδρομο και προσκρούει σε φορτηγό. Το βίντεο από το ατύχημα.

Σε αυτοκινητόδρομο προσγειώθηκε αεροπλάνο στην Καλιφόρνια. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Το μικρό αεροσκάφος προσέκρουσε σε φορτηγό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εκδηλώθηκε φωτιά.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε την Τρίτη (9/8) στον αυτοκινητόδρομο 91, στην κομητεία Ρίβερσαϊντ, όπου ο πιλότος του μικρού αεροπλάνου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

Τη στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώνεται στον αυτοκινητόδρομο, υπάρχει κίνηση, με διερχόμενα οχήματα να κινούνται με ταχύτητα. Τόσο ο πιλότος όσο και ο επιβάτης του αεροσκάφους βγήκαν σώοι. Στο φορτηγό επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία δεν έπαθαν επίσης το παραμικρό.

Caught on Video: Small plane crash-lands on Riverside Co. freeway
Moment plane crashes on California freeway - and passengers survive

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στην Καλιφόρνια

Στις πρώτες του δηλώσεις για τα όσα εκτυλίχθηκαν με το αεροπλάνο στον αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια, ο πιλότος τόνισε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στον κινητήρα.

«Είμαστε πολύ τυχεροί σήμερα που η κυκλοφορία δεν ήταν πυκνή και ο πιλότος φαίνεται να έκανε καλή προσγείωση, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί η τραγωδία» τόνισε ο Λιβάι Μίλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο αεροπλάνο και να καθαριστεί το οδόστρωμα, ο αυτοκινητόδρομος στην Καλιφόρνια παρέμεινε κλειστός για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών.

Στα social media έχει αναρτηθεί βίντεο που δείχνει τους πυροσβέστες να σβήνουν τη φωτιά στο αεροπλάνο.

Plane makes crash landing and catches fire on California freeway, both occupants escape

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ