Κοσμος

Ο Στίβεν Σιγκάλ επισκέφθηκε φυλακή που σκοτώθηκαν 50 Ουκρανοί κρατούμενοι (εικόνες & βίντεο)

Είναι φίλος και θαυμαστής του Πούτιν

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στίβεν Σιγκάλ
Στίβεν Σιγκάλ © EPA/ YURI KOCHETKOV

Ο φίλος του Πούτιν, Στίβεν Σιγκάλ, σε στρατόπεδο φυλακών που ελέγχεται από τη Ρωσία. Δείτε τα στιγμιότυπα της επίσκεψης.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και θαυμαστής του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Στίβεν Σιγκάλ, επισκέφτηκε τη φυλακή στην Ολένιβκα της ανατολικής Ουκρανίας, που ελέγχεται από τη Ρωσία, όπου τουλάχιστον 50 Ουκρανοί έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη.

Φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τον ηθοποιό να στέκεται μέσα στη φυλακή, να κάθεται σε ένα παγκάκι, αλλά και να μιλάει με Ουκρανούς κρατούμενους.

Η Μόσχα και το Κίεβο αλληλοκατηγορούνται για την καταστροφή της φυλακής, με τη Ρωσία να ισχυρίζεται ότι οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν πυρομαχικά κατασκευής των ΗΠΑ για να γκρεμίσουν το κτίριο, σύμφωνα με την Washington Post.

Στίβεν Σιγκάλ
Στίβεν Σιγκάλ © Telegram
Στίβεν Σιγκάλ
Στίβεν Σιγκάλ © Telegram
Ο φίλος του Πούτιν, Στίβεν Σιγκάλ, επισκέφθηκε φυλακή που σκοτώθηκαν 50 Ουκρανοί κρατούμενοι
Ο φίλος του Πούτιν, Στίβεν Σιγκάλ, επισκέφθηκε φυλακή που σκοτώθηκαν 50 Ουκρανοί κρατούμενοι © Telegram

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στον 70χρονο ηθοποιό είχε απαγορευτεί το 2017 για 5 χρόνια η είσοδος στην Ουκρανία, καθώς ένα χρόνο νωρίτερα ο Ρώσος πρόεδρος και προσωπικός του φίλος του είχε δώσει την υπηκοότητα και του παρέδωσε προσωπικά το ρωσικό του διαβατήριο, αφού υποστήριξε ανοιχτά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Ο Σιγκάλ έχει χαρακτηρίσει τον Πούτιν «έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες που ζει σήμερα».

Ο Αμερικανός ηθοποιός, υπηρετεί το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ως «ειδικός εκπρόσωπος» από το 2018 και είναι πολίτης της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Σερβίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ