Κοσμος

Η στιγμή που γυναίκα πυροβολεί σε αεροδρόμιο του Τέξας και σπέρνει τον πανικό

Το οπτικό υλικό δόθηκε από την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή που γυναίκα πυροβολεί σε αεροδρόμιο του Τέξας και σπέρνει τον πανικό
Πυροβολισμοί στο Ντάλας © ΕPA/Michael Knights

ΗΠΑ: Σκηνές τρόμου στο αεροδρόμιο του Ντάλας – Γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Μια γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα στο αεροδρόμιο του Ντάλας, σκορπώντας τον τρόμο στους ταξιδιώτες, προτού ένας αστυνομικός την πυροβολήσει στα πόδια και την ακινητοποιήσει.

Ήταν λίγο πριν από τις 11 το πρωί (τοπική ώρα) όταν η 37χρονη έφθασε στο αεροδρόμιο Dallas Love Field και στη συνέχεια πήγε στις τουαλέτες, από όπου βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς την οροφή.

Επικράτησε πανικός, με τους ταξιδιώτες να ουρλιάζουν και να αναζητούν καταφύγιο. Σύμφωνα με το NBC, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Ένας αστυνομικός ακινητοποίησε την οπλισμένη γυναίκα, αφού πρώτα την πυροβόλησε στα πόδια. Διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Στη διάρκεια του επεισοδίου δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός και η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε πλήρως ύστερα από λίγη ώρα.

Η δράστης Portia Odufuwa έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές τα τελευταία χρόνια. Στις 5 Απρίλη 2019, είχε κατηγορηθεί για ληστεία τράπεζας στο Wylie, στο Texas.

Στο φάκελο που διαθέτουν οι Αρχές για τη κ. Odufuwa, βρίσκεται μάλιστα και ένα ηχογραφημένο αρχείο όπου – σύμφωνα με πληροφορίες – ισχυρίζεται πως είναι η σύζυγος του διάσημου ράπερ Chris Brown αλλά και προφήτισσα του Θεού.

Τον Οκτώβρη του 2019 η 37χρονη είχε συλληφθεί ξανά με την κατηγορία του εμπρησμού. H Portia Odufuwa παρακλουθούσε το σπίτι να καίγεται, όταν κατέφτασαν οι Αρχές. Ζήτησε να μιλήσει με έναν αστυνομικό και στη συνέχεια του είπε πως ήταν υπεύθυνη για τη φωτιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ