Κοσμος

Ισραήλ: Άνοιξε η πισίνα και τον κατάπιε - Νεκρός 30χρονος σε βίλα (βίντεο)

Το ιδιωτικό πάρτι εκτυλίχθηκε σε τραγωδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τρύπα στην πισίνα που ρούφηξε τον άτυχο άνδρα στο Ισραήλ
Η τρύπα στην πισίνα που ρούφηξε τον άτυχο άνδρα στο Ισραήλ @kann_news/Twitter

Στο Ισραήλ σχηματίστηκε καταβόθρα σε πισίνα, με αποτέλεσμα ένας 30χρονος να χάσει τη ζωή του. «Τον ρούφηξε η τρύπα» δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Τραγικό θάνατο στo Ισραήλ βρήκε ένας άνδρας, όταν άνοιξε η πισίνα και τον κατάπιε. Όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, σχηματίστηκε μια καταβόθρα στον πυθμένα της πισίνας, η οποία τον ρούφηξε. Ο άνδρας είχε πάει σε πάρτι, το οποίο διοργανώθηκε σε βίλα.

Υπό κράτηση τέθηκε το ζευγάρι, στο οποίο ανήκει το πολυτελές σπίτι. Κατηγορούνται για πρόκληση θανάτου από αμέλεια. Συνελήφθησαν την Πέμπτη (21/7) και αφέθηκαν ελεύθεροι ένα 24ωρο μετά με «περιοριστικούς όρους» μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το τραγικό συμβάν με την πισίνα εκτυλίχθηκε στην πόλη Karmi Yosef (40 χλμ. νοτιοανατολικά από το Τελ Αβίβ).

Η στιγμή που η πισίνα έχει ανοίξει και η καταβόθρα ρουφά νερό και σωσίβια

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τον πυθμένα της πισίνας να έχει ανοίξει, σχηματίζοντας μια δίνη που παρασύρει σωσίβια και νερό. Αποσβολωμένοι οι λουόμενοι κοιτούν ανήμποροι την καταβόθρα. Ο άτυχος άνδρας έχει χαθεί μπροστά στα μάτια τους δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Το θύμα ήταν 30 ετών. Το πτώμα του ανασύρθηκε από διασώστες. Χρειάστηκαν 4 ώρες για να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός. Ισραηλινά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν είχε άδεια για την πισίνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ