Κοσμος

«Θα έτρωγα και σφαίρα για τον Πούτιν» λέει o πρώην ισχυρός άνδρας της F1

Τι υποτιμητικό λέει για τον Ζελένσκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skynews-vladimir-putin-bernie-ecclestone_5818960.jpg
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Μπέρνι Έκκλεστοούν (Φωτό Αρχείου) © EPA Pool

Μπέρνι Έκκλεστοουν: Οι δηλώσεις για τον Πούτιν και τον Ζελένσκι.

Ο πρώην επικεφαλής της F1 Μπέρνι Έκκλεστοουν υπερασπίστηκε τον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, επιμένοντας ότι θα «έτρωγε και μια σφαίρα» για τον Ρώσο ηγέτη.

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain του ITV το πρωί της Πέμπτης, ο βρετανός επιχειρηματίας περιέγραψε τον κ. Πούτιν ως «λογικό και πρώτης τάξεως άνθρωπο που κάνει το σωστό για τη Ρωσία».

Παράλληλα, ο δισεκατομμυριούχος επέκρινε τον Ουκρανό ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το ότι δεν καταβάλλει αρκετές προσπάθειες για να προσεγγίσει τον Ρώσο αντίπαλό του.

Ο Ecclestone δήλωσε: «Το άλλο πρόσωπο στην Ουκρανία, το επάγγελμά του, όπως καταλαβαίνω, ήταν κωμικός - και νομίζω ότι φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει αυτό το επάγγελμα. Νομίζω ότι αν είχε σκεφτεί τα πράγματα, σίγουρα θα είχε κάνει αρκετά μεγάλη προσπάθεια να μιλήσει με τον Πούτιν, ο οποίος είναι ένας λογικός άνθρωπος, και θα τον άκουγε και θα μπορούσε πιθανώς να κάνει κάτι γι' αυτό». 

Ο Έκκλεστοουν  δήλωσε πάντως ότι δεν είχε μιλήσει με τον φίλο του από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ