Κοσμος

Υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών απειλεί με όπλο τους αντιπάλους του σε προεκλογικό σποτ (βίντεο)

Σάλος στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρικ Γκρέιτενς
Έρικ Γκρέιτενς © Twitter/@shannonrwatts

Στις ΗΠΑ πολιτικός κάνει καμπάνια με την καραμπίνα στο χέρι - Το σποτ που προκάλεσε αντιδράσεις.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Έρικ Γκρέιτενς.

Στο μόλις 38 δευτερολέπτων βίντεο ο Γκρέιτενς εμφανίζεται να κρατά μια καραμπίνα και καλεί τους ψηφοφόρους τους να ξεκινήσουν το «κυνήγι των RINO» (Republicans in name only - Ρεπουμπλικάνοι μόνο στο όνομα), οι οποίοι κατά τον Ντόναλντ Τραμπ και τους υποστηρικτές του είναι «προδότες».

«Οι RINO θρέφονται από τη διαφθορά και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η δειλία τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια, πρέπει να σώσουμε την πατρίδα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκρέιτενς στο σποτ του.

Το βίντεο αναρτήθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/06) στον επίσημο λογαριασμό του Γκρέιτενς στο Twitter και έφερε ως λεζάντα «έχουμε αρρωστήσει και κουραστεί από τους RINO που έχουν υποκύψει στον Τζο Μπάιντεν και την ριζοσπαστική αριστερά».

Σημειώνεται πως το Facebook διέγραψε την ανάρτηση του Έρικ Γκρέιτενς. Από την πλευρά του το Twitter διατήρησε το σποτ με τη λογική ότι «ενδιαφέρει το δημόσιο συμφέρον», ωστόσο του πρόσθεσε ειδική λεζάντα που λέει ότι «παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας».

Το 2017 ο Έρικ Γκρέιτενς ήταν Κυβερνήτης της πολιτείας του Μιζούρι. Η θητεία του, ωστόσο, κράτησε μόλις έναν χρόνο καθώς το 2018 αναγκάστηκε σε παραίτηση εν μέσω κατηγοριών για σκάνδαλα, τόσο πολιτικά όσο και σεξουαλικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ