Κοσμος

Βόρεια Καρολίνα: Η στιγμή που η θάλασσα παρασύρει σπίτι (βίντεο)

Υποχώρησαν τα ξύλινα δοκάρια που το συγκρατούσαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα που κατέληξε στη θάλασσα μετά την κατάρρευση
Το σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα που κατέληξε στη θάλασσα μετά την κατάρρευση © YouTube/ABC NEWS

Σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ καταλήγει στη θάλασσα και παρασύρεται από τα κύματα. Καρέ καρέ η κατάρρευση της κατοικίας.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. Οι ξύλινες κολόνες πάνω στις οποίες στηρίζεται ένα σπίτι, υποχωρούν, με αποτέλεσμα η κατοικία να καταλήξει στη θάλασσα. Τα ορμητικά κύματα, σε συνδυασμό με τα ρεύματα, αρχίζουν να τραβούν προς τα μέσα το σπίτι, το οποίο επιπλέει.

Η κατάρρευση σημειώθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στην κοινότητα Rodanthe, η οποία βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα Outer Banks στον Ατλαντικό Ωκεανό. Όπως μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, και δεύτερο σπίτι πάνω στη θάλασσα κατέρρευσε και παρασύρθηκε από τα κύματα.

Την ώρα της κατάρρευσης τα δύο σπίτια στη Βόρεια Καρολίνα ήταν κλειστά και δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα. Πρόκειται για την τρίτη κατοικία που καταλήγει στον Ατλαντικό Ωκεανό από τις αρχές του 2022. Τον Φεβρουάριο είχε καταρρεύσει το πρώτο σπίτι στην κοινότητα Rodanthe.

Οι τοπικές αρχές δεν αποκλείουν να υπάρξει και νέα κατάρρευση μέσα στους επόμενους μήνες, γι' αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με ιδιοκτήτες σπιτιών στην περιοχή, προκειμένου να γίνουν ελέγχοι και να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης, όπου κριθεί απαραίτητο.

North Carolina beach house collapses into Atlantic l ABC News

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ