Κοσμος

Ισραήλ: Τουρίστες πήραν για σουβενίρ οβίδα και προκάλεσαν πανικό στο αεροδρόμιο

Άμεσα σήμανε συναγερμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισραήλ: Τουρίστες πήραν για σουβενίρ οβίδα και προκάλεσαν πανικό στο αεροδρόμιο
Ισραήλ: Τουρίστες πήραν για σουβενίρ οβίδα και προκάλεσαν πανικό στο αεροδρόμιο © Twitter

Ισραήλ: Οικογένεια τουριστών πήρε για σουβενίρ οβίδα και σήμανε συναγερμός. Εικόνες πανικού σε αεροδρόμιο.

Μια οικογένεια τουριστών από τις ΗΠΑ προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ, καθώς στις αποσκευές της βρέθηκε μια οβίδα, την οποία αποφάσισε να πάρει ως σουβενίρ.

Η οικογένεια, όπως αναφέρει το SKYNEWS βρήκε την οβίδα, η οποία δεν είχε εκραγεί, στα Υψίπεδα του Γκόλαν και τη συσκεύασε για να την πάρει μαζί της πίσω στις ΗΠΑ.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα YNet ανέφερε το περιστατικό το βράδυ της Πέμπτης, τονίζοντας ότι ένα μέλος της οικογένειας έβγαλε την οβίδα από το σακίδιο και ρώτησε έναν υπάλληλο ασφαλείας εάν μπορούσε να την τοποθετήσει στη βαλίτσα.

Στη θέα της οβίδας επικράτησε πανικός και άμεσα άνδρες της ασφάλειας σήμαναν συναγερμό και ζήτησαν την εκκένωση του αεροδρομίου.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται κόσμος να τρέχει πανικόβλητος στους διαδρόμους του αεροδρομίου, ενώ ένας άνδρας πάνω στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί τραυματίστηκε.

Τελικά η οικογένεια επιβιβάστηκε στην πτήση της, αφού ανακρίθηκε από το προσωπικό ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, λίγο έξω από το Τελ Αβίβ, θεωρείται ως το καλύτερο αεροδρόμιο στη Μέση Ανατολή και το δεύτερο καλύτερο σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον διαθέτει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στον κόσμο. Τα οχήματα και οι ταξιδιώτες περνούν από ελέγχους ασφαλείας πριν φτάσουν στον τερματικό σταθμό και την περιοχή check-in.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ