Κοσμος

Πεσκόφ: Η στρατιωτική επιχείρηση μπορεί να ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον

Παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πεσκόφ: Η στρατιωτική επιχείρηση μπορεί να ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον
O Ντμίτρι Πεσκόφ © EPA Pool

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία μπορεί να ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον.

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, η Ρωσική Ομοσπονδία ελπίζει ότι «τις επόμενες ημέρες, στο ορατό μέλλον, η επιχείρηση θα επιτύχει τους στόχους της ή θα τελειώσει με διαπραγματεύσεις μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας». 

Απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση για να προσδιορίσει την ημερομηνία, o Πεσκόφ είπε: «Μιλάμε για το προβλέψιμο μέλλον».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, πρόσθεσε ότι «η επιχείρηση συνεχίζεται, οι στόχοι επιτυγχάνονται». «Γίνεται ουσιαστικό έργο τόσο από στρατιωτική πλευρά, όσον αφορά την προώθηση της επιχείρησης, όσο και από την πλευρά της ρωσικής αντιπροσωπείας που διαπραγματεύεται με την Ουκρανική».

Το Κρεμλίνο έχει πει πως οι ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα ήθελε και κατηγόρησε τη Δύση ότι προσπαθεί να εκτροχιάσει τις διαπραγματεύσεις εστιάζοντας σε ισχυρισμούς για εγκλήματα πολέμου, τους οποίους αρνείται η Μόσχα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ