- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
FAZ: Με τον Πούτιν θα νοσταλγήσουμε τον Χρουστσόφ
Με αφορμή τις απειλές του Κρεμλίνου για τα πυρηνικά όπλα
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και στις απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων αναφέρεται και το πρωτοσέλιδο άρθρο της FAZ.
Στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και στις απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων αναφέρεται και το πρωτοσέλιδο άρθρο της FAZ, η οποία σημειώνει: «Δεν είναι μόνο στη ρωσική κρατική τηλεόραση που διαλαλείται ότι «η Βαρσοβία θα μπορούσε να εξαφανιστεί σε μισό δευτερόλεπτο».
«Ο Μεντβέντεφ, επίσης διατύπωσε κατηγορίες κατά της Αμερικής για «μεγάλη πυρηνική έκρηξη». Αυτό όμως δεν συνέβη ούτε στο αποκορύφωμα της κουβανικής πυραυλικής κρίσης που και το Κρεμλίνο φοβόταν ότι η Μόσχα θα εξαφανιζόταν σε μισό δευτερόλεπτο. Η Δύση, οι Ρώσοι, ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να ελπίζουν ότι ο Πούτιν θα ενεργήσει τόσο «ορθολογικά» όσο εκείνη την εποχή η σοβιετική ηγεσία υπό τον Χρουστσόφ. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα ερχόταν μια μέρα που ο κόσμος θα ευχόταν να υπήρχε ξανά Πολιτικό Γραφείο στη Μόσχα; Τώρα ήρθε η ώρα. Γιατί ο σημερινός κυβερνήτης στο Κρεμλίνο θυμίζει όλο και περισσότερο τον Χίτλερ στο καταφύγιο» τονίζει η FAZ.
Πηγή: Deutsche Welle
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.