- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
O Πούτιν και το Loro Piana μπουφάν των 14.000 ευρώ
Την ώρα που η ρωσική οικονομία πιέζεται αφάνταστα


Βλαντιμίρ Πούτιν: Έδωσε ομιλία με ένα πανάκριβο μπουφάν που είναι υπερδιπλάσιο του μέσου μισθού των Ρώσων.
Αντιδράσεις και αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει το πανάκριβο ιταλικό μπουφάν το οποίο αγγίζει τις 14.000 ευρώ με το οποίο εμφανίστηκε χθες ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη φιέστα που οργάνωσε για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας.
Αν πιστέψουμε την Daily Mail, ο 69χρονος Πούτιν εμφανίστηκε στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου Λουζίνσκι της Μόσχας με ένα λευκό ζιβάγκο κι ένα μπουφάν της ιταλικής φίρμας Loro Piana, που κοστίζει κάπου 1,5 εκατομμύριο ρούβλια, ποσό υπερδιπλάσιο του μέσου ετήσιου μισθού των Ρώσων την περασμένη χρονιά.
«Σήμερα (σ.σ χθες) σε μια συναυλία προς τιμήν της επετείου της προσάρτησης της Κριμαίας, ο Πούτιν φορώντας ένα πουπουλένιο μπουφάν αξίας 14.000 δολαρίων, είπε στους Ρώσους πώς οι κυρώσεις θα κάνουν τη Ρωσία ισχυρότερη και πώς ο ρωσικός στρατός θα νικήσει τον ναζισμό» ανέφερε ειρωνικά με από την πλευρά του το ουκρανικό πρακτορείο Nexta, παραθέτοντας σχετική ιστοσελίδα που πουλά το συγκεκριμένο μπουφάν.
Την ίδια ώρα που η οικονομική κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο υπό το βάρος των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο ετήσιος πληθωρισμός στη Ρωσία επιταχύνθηκε στο 12,54 % – βάσει στοιχείων της 11ης Μαρτίου – και αναμένεται να πλήξει το βιοτικό επίπεδο υπό το καθεστώς του Πούτιν.
Η οικονομική κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο υπό το βάρος των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα μεταδοθεί σε Live μετάδοση
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν πολλές πολιτείες
«Θα δούμε αν μπορέσουμε να βάλουμε τέλος σ’ αυτόν τον πόλεμο»
Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας κήρυξε επταήμερο εθνικό πένθος
Οι θεωρίες συνωμοσίας, η άνθηση της παραπληροφόρησης, τα οικονομικά προβλήματα, η πτώχευση και η δολοφονία του Τζέιμι Γουάιτ
Τα φαινόμενα δεν έχουν κοπάσει
Mε φόντο την μεγάλη πτώση στα χρηματιστήρια και την δασμολογική πολιτική του Τραμπ
Eπιβίωσε με το νερό της βροχής
Το τελεσίγραφο της Ουάσινγκτον
Με ψεύτικα προφίλ κατάφερνε να κυκλοφορεί ελεύθερος και να σκοτώνει γυναίκες
O 88χρονος ποντίφικας έχει διπλή πνευμονία
Tουλάχιστον 59 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους
Λόγω των φιλικών σχέσεων του Τραμπ με Λεπέν και Πούτιν
H Άγκυρα έχει αποκλειστεί λόγω της αγοράς των S-400
Η θεωρία ξεκίνησε από βουλευτή του Φάρατζ
O ρόλος του Έλον Μασκ στην υπόθεση
Γιατί εξαιρέθηκαν οι Έλληνες πολίτες μητροπολίτες Αμαντίας και Αργυροκάστρου
Τέσσερα εντάλματα σύλληψης στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια της τραγωδίας
«Είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος» - Ο Γάλλος πρόεδρος υπέρ της συντονισμένης στρατιωτικής στήριξης
Πώς μπορούμε να πετύχουμε μια ισορροπία στη ζωή μας, αντί να παλεύουμε για κάτι περισσότερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.