Κοσμος

Πούτιν: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις προχωρούν βάσει σχεδίου

«Κανείς δεν θα μας απειλήσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EPA/CHARLES PLATIAU / POOL MAXPPP OUT
EPA/CHARLES PLATIAU / POOL MAXPPP OUT

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, τόνισε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία προχωρούν βάσει σχεδίου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, τόνισε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία προχωρούν βάσει σχεδίου, ενώ επαίνεσε τους Ρώσους στρατιώτες ως ήρωες.

«Κανείς δεν θα μας απειλήσει» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος. Σημείωσε, επίσης, ότι «είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τις οικογένειες» των νεκρών Ρώσων στρατιωτών και προανήγγειλε επιδόματα.

«Πολεμάμε με νεοναζί και αυτό φαίνεται από τις τακτικές τους», «οι στρατιώτες μας είναι ήρωες», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος, υποστηρίζοντας ότι «οι Ουκρανοί νεοναζί χρησιμοποιούν τους αμάχους σαν ανθρώπινες ασπίδες» και πως «οι Ουκρανικές δυνάμεις πήραν ομήρους ξένους πολίτες, ακόμα και φοιτητές».

«Οι δυνάμεις μας παρείχαν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την αποχώρηση των πολιτών. Οι Ουκρανοί εθνικιστές έκλεισαν αυτούς τους διαδρόμους. Πολεμάμε με νεοναζί και αυτό φαίνεται από τις τακτικές τους», επέμεινε,

«Οι στρατιώτες μας πολεμούν για την Ρωσία στην Ουκρανία», υπογράμμισε, ανακοινώνοντας παράλληλα ένα μεταθανάτιο βραβείο «σε έναν νεκρό Ρώσο στρατιώτη που -όπως είπε- «ανατινάχθηκε» με χειροβομβίδα για να αποφύγει τη σύλληψή του».

«Θα καταστρέψουμε αυτό το «αντι-ρωσικό» που έχει δημιουργηθεί από τη Δύση», είπε και κατέληξε: «Δίνουμε μάχη κατά απειλών που συμπεριλαμβάνουν πυρηνικά όπλα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ