Κοσμος

Δανία: Κοιμήθηκαν μέσα σε κατάστημα IKEA λόγω χιονιά

Το χιόνι έφτασε τους 25 πόντους

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δανια
Δανία κατάστημα ΙΚΕΑ © Twitter

Πελάτες και εργαζόμενοι στη βόρεια Δανία εγκλωβίστηκαν στο κατάστημα IKEA μετά από μια χιονοθύελλα και κοιμήθηκαν εκεί το βράδυ.

Ολονυκτία μέσα σε κατάστημα ΙΚΕΑ για τους πελάτες και εργαζομένους ενός καταστήματος στη βόρεια Δανία, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μετά από μια χιονοθύελλα που έκλεισε τους τοπικούς δρόμους και σταμάτησε τη δημόσια συγκοινωνία, 

«Ήταν καλύτερο από το να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο», είπε η Michelle Barrett στο Danish Broadcaster DR το πρωί της Πέμπτης. «Κυρίως απλώς γελάσαμε με την κατάσταση, καθώς πιθανότατα δεν θα την ξαναζήσουμε».

Δανια
Δανία κατάστημα ΙΚΕΑ © Twitter

 

«Ήταν πολύ επικίνδυνο να οδηγείς στους δρόμους», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Peter Elmose, διευθυντής του καταστήματος.

«Ήταν πολύ επικίνδυνο να βγούμε έξω και δεν μπορούσαμε να αναγκάσουμε τους υπαλλήλους μας να πάρουν αυτό το ρίσκο και στη συνέχεια, καθώς έμειναν έξι πελάτες, τους προσκαλέσαμε κι αυτούς», είπε.

Σε όσους βρίσκονταν στο κατάστημα ΙΚΕΑ προσφέρθηκε στέγη και φαγητό -πατατάκια και σουηδικά ρολά κανέλας – από την καντίνα του προσωπικού, πριν καθίσουν όλοι μαζί να δουν τηλεόραση.

«Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου», είπε ο Elmose. «Όλοι κοιμήθηκαν μια χαρά, τα στρώματά μας είναι καλά».

Πηγή: ΑFP

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ