Κοσμος

Έφοδος της αστυνομίας στο «αμαρτωλό» σπίτι του Marilyn Manson

Kατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marilyn Manson: H αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα
Marilyn Manson © EPA/MARIO RUIZ

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Marilyn Manson.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έκανε έφοδο στο σπίτι του τραγουδιστή Marilyn Manson ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών για σεξουαλικά εγκλήματα. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο τραγουδιστής απουσίαζε, όταν οι ντετέκτιβ μπήκαν στον χώρο του με ένταλμα. Οι αρχές   πήραν τις «μονάδες αποθήκευσης πολυμέσων», ενώ εκπρόσωπος του σερίφη του Los Angeles δήλωσε πως είχε, μεν, γνώση της έρευνας, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει λεπτομέρειες. 

Ο Manson, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση πολλών γυναικών, ανάμεσά τους και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Evan Rachel Wood.

Όπως αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone στο άρθρο του με τίτλο «Το τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα», ο εκκεντρικός performer και άλλοτε αγαπημένο παιδί των μίντια είχε στο διαμέρισμά του ειδικό ηχομονωμένο χώρο που προσομοίαζε σε κελί εγκλεισμού, στον οποίο φέρεται να αιχμαλώτιζε γυναίκες για να τις βασανίσει ψυχολογικά.

Γυναίκες, αλλά και άνδρες που έχουν επισκεφτεί το διαμέρισμα του διάσημου ροκ σταρ, το χαρακτηρίζουν ως «μαύρο ψυγείο» και «αποθηκευτικό χώρο για κρέατα», καθώς ο Μάνσον δεν επιτρέπει η θερμοκρασία στον χώρο του να ξεπερνά ποτέ τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Την ώρα που όλοι τον θεωρούσαν «ροκ» εκείνος κυνηγούσε τις συντρόφους του με τσεκούρια, τις βίαζε και τις κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σεξουαλικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ