Κοσμος

Ιαπωνία: 16άχρονη στραγγάλισε συμμαθήτριά της

Ακολούθησαν αποκεφαλισμός - ακρωτηριασμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
73684-148648.jpg

Μια 16άχρονη Γιαπωνέζα στραγγάλισε, αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε συμμαθήτριά της, στην πόλη Σασέμπο κοντά στο Ναγκασάκι, ομολογώντας εκ των υστέρων «ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι». Η κοπέλα συνελήφθη και αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Το έγκλημα συνέβη το περασμένο Σάββατο. Η  κοπέλα, η οποία φέρεται να είχε προμελετήσει τις πράξεις της, στραγγάλισε τη συμμαθήτριά της και στη συνέχεια έκοψε ένα χέρι και το κεφάλι της. «Είχα αγοράσει τα πάντα από πριν» ομολόγησε στους αστυνομικούς, που έχουν συμπεριλάβει στις έρευνές τους όλα τα καταστήματα εργαλείων, για να μάθουν πότε η μαθήτρια αγόρασε τα εργαλεία της δολοφονίας. Η αστυνομία ερευνά επίσης τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού, υλικό που αναρτήθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη δολοφονία.

Τα δύο κορίτσια, που  ήταν συμμαθήτριες και φίλες, περνούσαν ώρες μαζί. Το έγκλημα έγινε στο διαμέρισμα όπου η κατηγορούμενη ως στραγγαλίστρια  ζούσε μόνη, παρά την ηλικία της.  Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η μητέρα της είχε πεθάνει πέρυσι και ο πατέρας της είχε ξαναπαντρευτεί.

Γ.Σ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ