Κοσμος

Διένυσε 1.418 χιλιόμετρα με αναπηρικό αμαξίδιο (βίντεο)

Προορισμός του η λίμνη Βαϊκάλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο άνδρας στη Ρωσία με το αναπηρικό αμαξίδιο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με προορισμό τη λίμνη Βαϊκάλη
Ο άνδρας στη Ρωσία με το αναπηρικό αμαξίδιο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με προορισμό τη λίμνη Βαϊκάλη © YouTube/RT

Ένας άνδρας στη Ρωσία διένυσε με αναπηρικό αμαξίδιο 1.418 χιλιόμετρα για να φθάσει στη λίμνη Βαϊκάλη, ξεκινώντας από το σπίτι του.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τη Ρωσία, όπου ένας άνδρας διένυσε περισσότερα από 1.000 χλμ. με αναπηρικό αμαξίδιο. Το ταξίδι του ξεκίνησε από την περιοχή του Κράσνογιαρσκ και συγκεκριμένα την πόλη Achinsk.

Όπως μετέδωσε το RT, προορισμός του Viktor Sibirin ήταν η Λίμνη Βαϊκάλη. Μαζί του μετέφερε και εξοπλισμό για κατασκήνωση, στήνοντας τη σκηνή του προκειμένου να διανυκτερεύει και το επόμενο πρωί να συνεχίζει το ταξίδι του.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Viktor Sibirin διανύει μεγάλες αποστάσεις με το αναπηρικό του αμαξίδιο. Την πρώτη φορά είχε πάει από την πόλη Achinsk στη γειτονική Bogotol. Το 2018 ξεκίνησε να πάει στο Κράσνογιαρσκ. Το 2019 προορισμός του ήταν το Αμπακάν. Κάλυψε περισσότερα από 400 χιλιόμετρα σε 12 ημέρες. Όταν ανακοίνωσε στους δικούς του ανθρώπους ότι σκοπεύει να πάει μέχρι τη Λίμνη Βαϊκάλη, εκείνοι δεν τον αποθάρρυναν, ζητώντας του να τους τηλεφωνεί κάθε απόγευμα, όπως και έκανε.

Πώς αντιδρούσαν οι διερχόμενοι οδηγοί που τον έβλεπαν με το αναπηρικό αμαξίδιο

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο RT, ταξίδευε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα, μετά το τηλεφώνημα στους συγγενείς, ξεκινούσε να στήνει τη σκηνή του για να περάσει τη νύχτα.

«Οδηγοί επιβράδυναν ή σταματούσαν, ζητώντας μου να με βγάλουν φωτογραφία. Κάποιοι προσφέρονταν να με μεταφέρουν με το αυτοκίνητο» αναφέρει σε δηλώσεις του.

Το ταξίδι του άνδρα με το αναπηρικό αμαξίδιο στη Ρωσία με προορισμό τη Λίμνη Βαϊκάλη κράτησε 1,5 μήνα περίπου.
 

1418km in wheelchair | Russian traveler on the way to Lake Baikal

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ