Κοσμος

Heineken: Το νέο σποτ και οι αντιδράσεις από τους αντιεμβολιαστές

Τι απαντά η εταιρεία στους αρνητές των εμβολίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Heineken (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Το νέο της σποτ για τον εμβολιασμό προκάλεσε αντιδράσεις από τους αρνητές των εμβολίων
Heineken (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Το νέο της σποτ για τον εμβολιασμό προκάλεσε αντιδράσεις από τους αρνητές των εμβολίων © YouTube

Η Heineken, στο νέο της σποτ, τάσσεται ανοικτά υπέρ των εμβολιασμών για κορωνοϊό, με τους αντιεμβολιαστές να αντιδρούν και να καλούν σε μποϊκοτάζ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Heineken το νέο της σποτ με τίτλο «Η νύχτα ανήκει στους εμβολιασμένους. Καιρός να συμμετέχεις και εσύ». Το συγκεκριμένο βίντεο για τον εμβολιασμό ξεκινά με ένα κλαμπ όπου η μουσική είναι δυνατή. Ο χώρος είναι γεμάτος με θαμώνες που έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και διασκεδάζουν μέχρι τα ξημερώματα, όταν και κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα. Δεν είναι νέοι σε ηλικία. Ανάμεσά τους υπάρχουν και αρκετοί ηλικιωμένοι.

Το συγκεκριμένο σποτ κυκλοφορεί σε μια χρονική περίοδο που το αντιεμβολιαστικό ρεύμα ενισχύεται σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Ρωσία, την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Στα social media δημιουργήθηκε το hashtag #BoycottHeineken σε αναρτήσεις για μποϊκοτάζ της εταιρείας. Αρνητές των εμβολίων επιτέθηκαν στη ζυθοποιΐα, κατηγορώντας την ότι κάνει προπαγάνδα.

Τι απαντά η Heineken στους αρνητές των εμβολίων

«Θέλουμε, απλώς, να ενισχύσουμε τα εστιατόρια και τα μπαρ και να είμαστε πάλι όλοι
μαζί» είναι η απάντηση της εταιρείας στους αντιεμβολιαστές, η οποία παίρνει ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα του εμβολιασμού μέσα από τη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Η Heineken δεν είναι η πρώτη εταιρεία μπύρας που τάσσεται ανοιχτά υπέρ του εμβολιασμού. Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Budweiser αποφάσισε για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, να μη διαφημιστεί στο αμερικανικό Super Bowl και να δώσει τα αντίστοιχα χρήματα στην καμπάνια για την προώθηση των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ