Κοσμος

Κατάρρευση κτιρίου - Φλόριντα: Αγνοούμενος 21χρονος Έλληνας

Τι λέει ο παππούς του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
florida4.jpg
Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα - Πέντε νεκροί © EPA / CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Ανάμεσα στους αγνοούμενους ένας 21χρονος Έλληνας. Οι δηλώσεις του πατέρα και του παππού του.

O 21χρονος oμογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος είναι στην λίστα εκείνων που βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας, μέρος της οποίας κατέρρευσε την προηγούμενη Πέμπτη (24/6) στο Σερφσάιντ της Φλόριντα με αποτέλεσμα τουλάχιστον 156 ένοικοι να θεωρούνται από τις αρχές αγνοούμενοι, ενώ πέντε να έχουν εντοπιστεί νεκροί από τα σωστικά συνεργεία.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο παππούς του στον Ant1. «Ο γιός μου, ο Κώστας, μου το έκρυβε μέχρι σήμερα επειδή επρόκειτο την Δευτέρα να κάνω μια εγχείρηση. Σήμερα μου είπε όμως την αλήθεια. Ο εγγονός μου πήγε στο Μαϊάμι για διακοπές. Ήταν καλεσμένος στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του γιου μου. Είναι αριστούχος φοιτητής με υποτροφία και απίστευτος αθλητής, τέλειος χαρακτήρας», είπε ο παππούς του αγνοούμενου. 

Σύμφωνα με τον Ant1 και τον Θανάση Τσίτσα, ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Νάσβιλ. Η οικογένεια του διαμένει στην περιοχή Σούγκαρ Λάντ του Τέξας και η καταγωγή τους είναι από  την Ξάνθη και την Θεσσαλονίκη. 

Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή βρίσκεται στη Φλόριντα αναζητώντας τον 21χρονο σε νοσοκομεία, ενώ παρακολουθεί από κοντά τις έρευνες των συνεργείων που δεν έχουν σταματήσει λεπτό. Oπως έγραψε η εφημερίδα WSJ, μιλώντας με τον πατέρα του αγνοούμενου, ο γιος του επισκέφθηκε το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος. Ο πατέρας είπε ότι είχε την ελπίδα ότι ο φίλος του και ο γιος του που είναι  αθλητής, θα βρεθούν ζωντανοί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ