Κοσμος

Η στιγμή της πτώσης του τελεφερίκ στην Ιταλία σε βίντεο

14 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σωστικά συνεργεία στο σημείο όπου έπεσε το τελεφερίκ στη λίμνη Ματζιόρε της Ιταλίας
Σωστικά συνεργεία στο σημείο όπου έπεσε το τελεφερίκ στη λίμνη Ματζιόρε της Ιταλίας © EPA / ITALIAN FIRE AND RESCUE SERVICE / HANDOUT

Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία: Στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος.

Η στιγμή που το σχοινί κόβεται και το τελεφερίκ στην Ιταλία πέφτει στο κενό, με αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να χάσου τη ζωή τους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για συρραφή δύο βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ, όπου καταγράφεται η τελευταία διαδρομή της καμπίνας τελεφερίκ η οποία συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στη λίμνη Ματζόρε, όταν έσπασε το ατσάλινο νήμα που τη συγκρατούσε.

Όπως αναφέρει βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το υλικό δείχνει πόσο κοντά στην ασφαλή αποβίβασή τους βρίσκονταν οι 15 επιβάτες του τελεφερίκ, μερικά εκατοστά σχεδόν από την πλατφόρμα, προτού το μοιραίο δυστύχημα. Το ένα από αυτά τα βίντεο τραβήχτηκε από το εσωτερικό του σταθμού στην πλαγιά του βουνού και το άλλο από σημείο εκτός.

Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία: Το βίντεο - ντοκουμέντο 

Υπενθυμίζεται ότι από τους 15 επιβάτες που βρίσκονταν στο τελεφερίκ επέζησε μονάχα ένας, ένα πεντάχρονο αγόρι από το Ισραήλ. Ο Έιταν, κατά την δραματική πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ, έχασε την μητέρα, τον πατέρα του, το αδελφάκι του δυο ετών και τους προπαππούδες του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ