Κοσμος

Κίρα Νάιτλι: Όσες γυναίκες ξέρω έχουν υποστεί παρενόχληση

«Δεν ξέρω ούτε μία γυναίκα που να μην την έχουν απειλήσει με κάποιο τρόπο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι © Instagram
Για τη σεξουαλική παρενόχληση μίλησε η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι©Instagram

Για τη σεξουαλική παρενόχληση μίλησε η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι σε συνέντευξή της.

Η Κίρα Νάιτλι μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της για περιοδικό Harper’s Bazaar πως δεν γνωρίζει ούτε μία που να μην έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης - συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας. 

Η Βρεατνίδα γ=ηθοποιός Κίρα Νάιτλι©Instagram
Δεν ξέρω καμία γυναίκα που να μην έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης©Instagram


Αναλυτικότερα, σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει υποστεί η ίδια παρενόχληση, η βρετανίδα ηθοποιός απάντησε θετικά: «Ναι! Όλες έχουμε. Δεν ξέρω ούτε μία γυναίκα που να μην την έχουν απειλήσει με κάποιο τρόπο - είτε πρόκειται για επιδειξία, ανεπιθύμητο άγγιγμα ή κάποιον να σου λέει ότι θα σου κόψει τον λαιμό ή θα σε χτυπήσει στο πρόσωπο».

«Όταν οι γυναίκες άρχισαν να απαριθμούν τις προφυλάξεις που παίρνουν καθώς επιστρέφουν στο σπίτι τους για να νιώσουν ασφαλείς» συνέχισε η 36χρονη ηθοποιός, «ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι τις παίρνω όλες».

Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι©Instagram
Η Κίρα Νάιτλι μίλησε σχετικά με τον ρόλο της ερωμένης ή της μητέρας που πρέπει να υιοθετούν οι γυναίκες©Instagram

Πριν λίγο καιρό, η Κίρα Νάιτλι είχε μιλήσει για το πόσο άσχημα νιώθει όταν γυρίζει ερωτικές σκηνές με άντρα σκηνοθέτη αλλά και για την πίεση που αισθάνονται οι γυναίκες όταν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο ρόλο της ερωμένης ή της μητέρας.

Η βραβευμένη σταρ και μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε πως αν ήταν να γυρίσει μια ταινία για το ταξίδι της μητρότητας και την αποδοχή του σώματος, θα το έκανα με γυναίκα σκηνοθέτη. ‘Οσο για την πανδημία και την καραντίνα, τήρησε απόλυτα τους κανόνες και έμεινε σπίτι. 

Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι©Instagram
«Είναι τόσο σημαντικό να είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά»©Instagram

«Έχουμε ένα τραμπολίνο στον κήπο μας και αποφασίσαμε πως, όταν θα βρισκόμαστε εκεί, θα φοράμε μόνον φορέματα. Έβαζα κόκκινο κραγιόν κάθε μέρα και ό,τι ρούχο Chanel έχω στην ντουλάπα μου. Η κόρη μου φορούσε κορδέλες Chanel στα μαλλιά της και νεραϊδοφτερά. Σκέφτηκα ‘τι νόημα έχει να κάθονται όλα αυτά στη ντουλάπα μου, όταν όλα έξω είναι τόσο τρομακτικά’; Ήταν τόσο σημαντικό να είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά», κατέληξε.

Η Κίρα Νάιτλι έχει δύο παιδιά, την Edie και τη Delilah, με τον σύζυγό της, James Righton, μουσικό και πρώην μέλος του συγκροτήματος Klaxons.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ