Κοσμος

Ζευγάρι στη Ρωσία έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα του καβγά (video)

Καρέ καρέ το απίστευτο συμβάν στην Αγία Πετρούπολη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγία Πετρούπολη - Ρωσία: Η στιγμή που υποχωρούν τα κάγκελα στο μπαλκόνι και το ζευγάρι πέφτει στο κενό - Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς
Αγία Πετρούπολη - Ρωσία: Η στιγμή που υποχωρούν τα κάγκελα στο μπαλκόνι και το ζευγάρι πέφτει στο κενό - Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς © YouTube/Live Leak

Ζευγάρι στη Ρωσία έπεσε στο κενό κατά τη διάρκεια άγριου καβγά, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα στο μπαλκόνι, με κάμερα να καταγράφει απίστευτες εικόνες.

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ο καβγάς για ζευγάρι στη Ρωσία. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι πέφτει από το μπαλκόνι στο κενό, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στην Αγία Πετρούπολη. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και το ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια.

Η κατάσταση ξέφυγε και το ζευγάρι έπεσε τελικά από ύψος 7 μέτρων περίπου στο πεζοδρόμιο κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, υπέστησαν κατάγματα. Η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

LiveLeak Shocking moment couple plunges 25ft from balcony & SURVIVE after angry dispute

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ