Κοσμος

Ιταλία - Tελεφερίκ: Βγαίνει από την εντατική ο μόνος διασωθείς

Ο πεντάχρονος Έιταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία με τελεφερίκ στην Ιταλία - Διασώστες στα συντρίμμια της καμπίνας
Τραγωδία με τελεφερίκ στην Ιταλία - Διασώστες στα συντρίμμια της καμπίνας © EPA/ITALIAN FIRE AND RESCUE SERVICE

Ιταλία: Ο μικρός Έιταν βγαίνει αύριο από την εντατική - Είναι ο μόνος διασωθείς από την πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ στην λίμνη Ματζιόρε.

Όπως έκαναν γνωστό οι γιατροί που τον παρακολουθούν, αύριο, 1 Ιουνίου, ο πεντάχρονος Έιταν πρόκειται να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρετζίνα Μαργκερίτα του Τορίνο, όπου εισήχθη πριν από οκτώ ημέρες. Το μικρό αυτό παιδί είναι ο μόνος διασωθείς από την πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ στην λίμνη Ματζιόρε. η οποία σημειώθηκε 23 Μαΐου.

«Τόσο το τραύμα που φέρει στον θώρακα, όσο και εκείνο στην κοιλιακή χώρα, παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση», προσθέτει το ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου.

Ο Έιταν, κατά την δραματική πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ σε ορεινή περιοχή κοντά στην λίμνη Ματζιόρε, έχασε την μητέρα, τον πατέρα του, το αδελφάκι του δυο ετών και τους προπαππούδες του. Δίπλα του, τώρα, βρίσκονται συνεχώς η θεία του και οι παππούδες του, οι οποίοι έφτασαν στην Ιταλία από το Ισραήλ. Μια ψυχολόγος, τέλος, συμβουλεύει τους συγγενείς του, σχετικά με το πώς και πότε θα πρέπει να του μιλήσουν για τις βαρύτατες απώλειες που υπέστη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ