Κοσμος

Εμβόλιο Pfizer: Πίνει 7 λίτρα νερό την ημέρα μετά τις 4 δόσεις

Ιταλικά ΜΜΕ είχαν κάνει λόγο αρχικά για 6 δόσεις στην 23χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
emvolio-pfizer-italia-doseis-nero.jpg
Εμβόλιο Pfizer © EPA

Η 23χρονη στην Ιταλία που εμβολιάστηκε με 4 δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer, πίνει μέχρι και 7 λίτρα νερό την ημέρα.

Τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η ιστορία με την 23χρονη στην Ιταλία που έλαβε κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου Pfizer.

H απόφοιτη της Σχολής Ψυχολογίας από την Τοσκάνη έλαβε τελικά 4 δόσεις και όχι έξι όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη Δευτέρα.

Ο έλεγχος έδειξε ότι μέσα στο φιαλίδιο από το εμβόλιο της Pfizer είχε μεινει λίγο περισσότερο από το μισό του σκευάσματος.

H 23χρονη ψυχολόγος έκανε γνωστό ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της νοσοκόμας που έκανε το συγκεκριμένο λάθος κατά τη χορήγηση του εμβολίου, καθώς δεν θεωρεί ότι έγινε εσκεμμένα.

Προς το παρόν, η κοπέλα πίνει συνεχώς νερό (μέχρι και επτά λίτρα την ημέρα). Ιταλοί επιστήμονες παραμένουν αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα υγείας.

Αναμένεται να διαπιστωθεί, παράλληλα, μέσω αναλύσεων, σε ποιο επίπεδο βρίσκονται τα αντισώματα για τον κορωνοϊό στον οργανισμό της νεαρής κοπέλας.

Εμβόλιο Pfizer: Δεν είναι η πρώτη φορά που χορηγούνται κατά λάθος 4 δόσεις

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πειραματική φάση του εμβολίου της Pfizer κατά της Covid-19, είχε ήδη χορηγηθεί μέχρι και τέσσερις φορές η προβλεπόμενη δόση, χωρίς να προκύψουν σοβαρά προβλήματα για τους εθελοντές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ