Κοσμος

Helen McCrory: Το αντίο του Ντέιμιαν Λούις στη γυναίκα του

«Πέθανε όπως έζησε. Θαρραλέα», έγραψε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Helen McCrory - Damian Lewis
Helen McCrory - Damian Lewis © EPA/NINA PROMMER

Πέθανε η Βρετανίδα ηθοποιός Helen McCrory - Το αντίο του συζύγου της, Ντέιμιαν Λούις, μέσω Twitter.

Έφυγε από τη ζωή η βρετανίδα ηθοποιός, Helen McCrory, μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσω Twitter ο σύζυγός της, Ντέιμιαν Λούις, που αποχαιρέτησε τη γυναίκα του με ένα συγκινητικό μήνυμα. 

«Είμαι συντετριμμένος καθώς ανακοινώνω ότι έπειτα από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα που είναι η Helen McCrory πέθανε γαλήνια στο σπίτι, περιστοιχισμένη από ένα κύμα αγάπης από φίλους και συγγενείς. Πέθανε όπως έζησε. Θαρραλέα. Θεέ μου, την αγαπάμε και γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο φωτεινά», έγραψε ο πρωταγωνιστής του Homeland και σύζυγος της Helen McCrory, Ντέιμιαν Λούις.

Μαζί είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά από τον γάμο τους το 2007.

Η Helen McCrory ήταν γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες του Χάρι Πότερ, την ταινία του Τζέιμς Μποντ Skyfall και την τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders, πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Η γνωστή ηθοποιός υποδύθηκε επίσης την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, Σέρι, στην ταινία «The Queen» και τιμήθηκε με σειρά βραβείων για το έργο της επί σκηνής και στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ