Κοσμος

Δανία: Λιποθύμησε on air η επικεφαλής του ΕΟΦ (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δανία: Η Τάνια Έρικσεν, επικεφαλής του ΕΟΦ, λιποθυμά on air στη live συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca
Δανία: Η Τάνια Έρικσεν, επικεφαλής του ΕΟΦ, λιποθυμά on air στη live συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca © YouTube

Το βίντεο που δείχνει την επικεφαλής του ΕΟΦ στη Δανία να σωριάζεται στο δάπεδο μετά τη λιποθυμία της στη live συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca.

Τον γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που λιποθυμά η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρκάκων (ΕΟΦ) στη Δανία.

Η Τάνια Έρικσεν σωριάζεται στο δάπεδο της αίθουσας, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου για το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η Δανία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που αποφάσισε να αποσύρει το εμβόλιο της AstraZeneca από το πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων, Τάνια Έρικσεν, χάνει τις αισθήσεις της, την ώρα που ο γενικός διευθυντής της Επιτροπής Υγείας, Σέρεν Μπρόστρεμ, εξηγεί στους δημοσιογράφους γιατί ελήφθη η απόφαση να αποσυρθεί πλήρως το εμβόλιο της AstraZeneca στη Δανία από το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Η επικεφαλής του ΕΟΦ στη Δανία που λιποθύμησε on air, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες για προληπτικούς λόγους.

 

 

Δανία - Κορωνοϊός: Απέσυρε πλήρως το εμβόλιο της AstraZeneca

«Η Υπηρεσία Υγείας της Δανίας αποφάσισε να συνεχίσει τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 χωρίς το εμβόλιο από την AstraZeneca» τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να επηρεάσει το πρόγραμμα εμβολιασμού στη Δανία, οδηγώντας σε καθυστερήσεις μερικών εβδομάδων σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ