Κοσμος

Τραμπ: Αποκάλυψε τι έγραφε στο γράμμα που άφησε στον Μπάιντεν

«Ήταν από την καρδιά μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ © EPA

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι έγραψε στο γράμμα που άφησε στον διάδοχό του, Τζο Μπάιντεν.

Το περιεχόμενο του γράμματος που άφησε στον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, σε μια σχετική συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα (22/03, τοπική ώρα) στο podcast της Λίσα Μαρί Μπουθ, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε:

«Βασικά, του εύχομαι τύχη και, ξέρεις, ήταν μερικές σελίδες και ήταν από την καρδιά μου γιατί θέλω να τον δω να τα πηγαίνει καλά. Ήταν μια νοθευμένη εκλογή, μια εκλογή που ξέρετε, δεν θα αποδεχθώ ποτέ και, παρεμπιπτόντως, η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να αποδεχθεί την ήττα από εμένα. Η Χίλαρι Κλίντον είπε τόσο φρικτά πράγματα».

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε ότι, ενώ επιθυμεί ο Τζο Μπάιντεν να «τα πάει καλά», αυτό «δεν περιλαμβάνει το κλείσιμο του αγωγού Keystone» για παράδειγμα.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του podcast, ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε τα λεκτικά βέλη του για την πολιτική του Τζο Μπάιντεν όσον αφορά τα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού και απάντησε, επίσης, στην ερώτηση της Λίσα Μαρί Μπουθ σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι Μπάιντεν «πληρώνονται από την Κίνα».

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έδωσε το «παρών» στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, που έγινε στις 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ