Κοσμος

Νταλίκα έπεσε σε μηχανή: Οδηγός κρατιόταν στην πόρτα για 30 χλμ.

Με τη μοτοσικλέτα σφηνωμένη στο μπροστινό μέρος του φορτηγού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vrazilia-ntalika-andras-motosikleta.jpg

Στη Βραζιλία οδηγός μηχανής κρατήθηκε από την πόρτα φορτηγού που χτύπησε τη μοτοσικλέτα και εγκατάλειψε τον τόπο του δυστυχήματος - Σκοτώθηκε η σύζυγός του.

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στη Βραζιλία. Ένας άνδρας βρέθηκε να κρέμεται από φορτηγό, το οποίο είχε σκοτώσει νωρίτερα τη γυναίκα του.

Ο οδηγός της νταλίκας προσέκρουσε στη μηχανή που οδηγούσε ο 49χρονος Άντερσον Αντόνιο Περέιρα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα, εγκαταλείποντας το σημείο του τροχαίου.

Ο άνδρας «γαντζώθηκε» από την πόρτα του φορτηγού και παρέμεινε εκεί για περισσότερα από 30 χλμ. Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός της νταλίκας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Άφωνοι οι διερχόμενοι οδηγοί δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους. Ορισμένοι κατέγραψαν το συμβάν με τα κινητά τους τηλέφωνα και ανήρτησαν τα βίντεο στα social media.

Η μοτοσικλέτα παρέμεινε σφηνωμένη στο μπροστινό μέρος του φορτηγού. Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Lumiere - Neapolis (Official Video)

Οδηγός μηχανής γαντζώθηκε στην πόρτα φορτηγού για 30 χλμ. - Το μοιραίο τροχαίο στη Βραζιλία

Ο 49χρονος Άντερσον Αντόνιο Περέιρα και η 47χρονη γυναίκα του, Σάντρα, είχαν βγει για κυριακατική βόλτα με τη μηχανή.

Η νταλίκα έπεσε πάνω τους σε αυτοκινητόδρομο στο νότιο τμήμα της Βραζιλίας. Η 47χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε. Ο 49χρονος τραυματίστηκε επίσης, ωστόσο κατάφερε να κρατηθεί από την πόρτα του φορτηγού και επιχείρησε να αναγκάσει τον οδηγό του να σταματήσει.

Όταν η νταλίκα σταμάτησε και ο οδηγός συνελήφθη, ο Άντερσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εικόνες που ανέβηκαν στα social media, δείχνουν πολίτες να κατεβάζουν με τη βία από την νταλίκα τον οδηγό και να τον ξυλοκοπούν πριν τον συλλάβουν αστυνομικοί.

Caminhão arrasta moto por 33 km com vítima pendurada na cabine | Primeiro Impacto (08/03/21)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ