Κοσμος

ΗΠΑ: Γυναίκα ζήτησε να δει τον Μπάιντεν, έχοντας όπλο μαζί της

Την συνέλαβαν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν © EPA/JUSTIN LANE

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, η οποία ήθελε να δει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν με ένα γεμάτο όπλο, στο αυτοκίνητό της προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές.

Μία γυναίκα ζήτησε από αστυνομικούς να παραδώσει επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε γεμάτο όπλο στο αυτοκίνητό της.

Η εφημερίδα επικαλείται μια αναφορά σύλληψης του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Τμήματος, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα συνελήφθη κοντά σε ένα εστιατόριο, λιγότερο από δύο τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο, όταν ζήτησε από τους αστυνομικούς να παραδώσει την «επιστολή».

Η γυναίκα συνοδευόμενη από ακόμα ένα άτομο που φέρεται να είχε στην κατοχή του αεροβόλο όπλο, πλησίασε ένα σημείο ελέγχου κοντά στο συγκρότημα του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο, η 66χρονη γυναίκα κρατήθηκε για κατοχή ενός μη εγγεγραμμένου πυροβόλου όπλου, το οποίο βρέθηκε σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο κοντά στον Λευκό Οίκο.

Τα μέτρα ασφαλείας στην αμερικανική πρωτεύουσα έχουν ενισχυθεί με στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς να παραμένουν στην πόλη και σύμφωνα με αναφορές, τα μέλη της Εθνικής Φρουράς θα παραμείνουν στην αμερικανική πρωτεύουσα έως το φθινόπωρο του 2021.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ