Κοσμος

Πάρις Χίλτον: Κακοποιούμουν σε καθημερινή βάση

«Είμαι απόδειξη πως τα λεφτά δεν σε προστατεύουν από την κακοποίηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρις Χίλτον
Πάρις Χίλτον © EPA/NINA PROMMER

H Πάρις Χίλτον καταθέτει: «Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση».

Η Πάρις Χίλτον κατέθεσε για την κακοποίησή της σε ηλικία μόλις 16 ετών όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα. «Είμαι απόδειξη πως τα λεφτά δεν σε προστατεύουν από την κακοποίηση», δήλωσε φανερά συγκινημένη η Πάρις Χίλτον όταν κατέθεσε σε Ειδική Επιτροπή της Πολιτειακής Βουλής στη Γιούτα κατά τη συζήτηση σχεδίου νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση.

«Το όνομά μου είναι Πάρις Χίλτον. Είμαι επιζών κακοποίησης», δήλωσε η 39χρονη Πάρις Χίλτον στην κατάθεσή της και πρόσθεσε: «Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση. Είχα αποκοπεί από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου», είπε, κατηγορώντας το προσωπικό ότι είναι «κακό και σαδιστικό». «Έκλαιγα κάθε βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος, προσευχόμενη ότι θα ξυπνούσα από αυτόν τον εφιάλτη», πρόσθεσε κατά την ακρόαση.

Σημειώνεται ότι η Πάρις Χίλτον βρέθηκε στο οικοτροφείο, Provo Canyon School, όπου την έστειλαν οι γονείς της εσώκλειστη για 11 μήνες για να τιθασεύσουν την άγρια εφηβεία της.

Η Χίλτον, τον Αύγουστο είχε αναφερθεί στην κακοποίηση που βίωσε σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, όπου είχε πει ότι η 11μηνη παραμονή της στο συγκεκριμένο ίδρυμα της προκάλεσε ένα τραύμα που την έχει στιγματίσει. 

«Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει», κατέθεσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ