Κοσμος

Υποπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού γύριζε πορνό σε ναυτική βάση

Πωλούσε τα βίντεο στην ιστοσελίδα ενηλίκων «Only Fans» - Η απίστευτη ιστορία από τη Μεγάλη Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηχανοστάσιο πλοίου σε ναυτική βάση στη Μεγάλη Βρετανία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Μηχανοστάσιο πλοίου σε ναυτική βάση στη Μεγάλη Βρετανία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © Pixabay

Επ' αυτοφώρω πιάστηκε γυναίκα υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού στη Μεγάλη Βρετανία να γυρίζει πορνό σε ναυτική βάση πυρηνικών υποβρυχίων.

Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία με γυναίκα υποπλοίαρχο στο Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό που γύριζε πορνό με τον φίλο της σε ναυτική βάση πυρηνικών υποβρυχίων.

«Πρωταγωνίστρια» της απίστευτης ιστορίας που μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ, είναι η 29χρονη Κλερ Τζένκινς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στους thetimes.co.cuk, η γυναίκα υποπλοίαρχος γύριζε πορνό με το ψευδώνυμο «Κάλι Τέιλορ» (Cally Taylor) στις εγκαταστάσεις της ναυτικής βάσης στο Φάσλεϊν (Faslane) κοντά στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, Γλασκώβη. Στη συνέχεια πωλούσε τα ερωτικά βίντεο σε ιστοσελίδα ενηλίκων. Η 29χρονη αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας πιάστηκε επ' αυτοφώρω την ώρα της ερωτικής πράξης. Ο εραστής της, Λίαμ Ντόντινγκτον, είναι επίσης μέλος του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού.

Τα ερωτικά βίντεο ανέβαιναν στην ιστοσελίδα «Only Fans». Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» αναφέρει ότι για το συγκεκριμένο συμβάν έχει ξεκινήσει έρευνα. «Οι διοικητές της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Θα μπορούσαν να προκύψουν διάφοροι κίνδυνοι αναφορικά με θέματα ασφαλείας» τόνισε πηγή στην εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο υλικό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μέσο εκβίασης της 29χρονης αξιωματικού από ξένους πράκτορες.

Το δημοσίευμα των βρετανικών Times για την 29χρονη Claire Jenkins, την υποπλοίαρχο του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μεγάλη Βρετανία, που γύριζε πορνό σε ναυτική βάση πυρηνικών υποβρυχίων

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την 29χρονη υποπλοίαρχο και το προφίλ της ως «Κάλι Τέιλορ» (Cally Taylor).

Κλερ Τζένκινς (aka «Κάλι Τέιλορ») - Το πρωί υποπλοίαρχος του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού, το βράδυ πορνοστάρ σε ναυτική βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Κλερ Τζένκινς είχε υπό τις διαταγές της μέλη του πληρώματος στο πυρηνικό stealth υποβρύχιο HMS Artful, ενώ ήταν υπεύθυνη και για τους πυραύλους, τύπου Τomahawk.

«Είμαι 29 ετών, δουλεύω 09.00 με 17.00, μου αρέσει να είμαι "άτακτη", αλλά αυτή η πλευρά μου μπορεί να μου προκαλέσει ενίοτε μπελάδες. Ωστόσο, αυτή η έξαψη που νιώθουμε, κάνοντάς το, με ανάβει» αναφέρει στο προφίλ της στην ιστοσελίδα ενηλίκων «Only Fans», όπου ανέβαιναν τα βίντεο με το πορνό που γύριζε μυστικά στη ναυτική βάση υποβρυχίων η 29χρονη υποπλοίαρχος.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η Κλερ Τζένκινς παραδέχτηκε τα πάντα, με τους ανωτέρους της να μην πιστεύουν στα αυτιά τους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ