- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο του Καράτσι (video)
Οι Πακιστανοί Ταλιμπάν διέφυγαν μετά την χωρίς θύματα επίθεση
Νέα επίθεση δέχθηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Καράτσι στο Πακιστάν, η δεύτερη σε διάστημα δύο ημερών. Η επίθεση τερματίστηκε με τη διαφυγή των ενόπλων από το αεροδρόμιο και χωρίς να υπάρξουν θύματα. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι οι ένοπλοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και ότι άνοιξαν πυρ κατά στρατοπέδου εκπαίδευσης των δυνάμεων ασφαλείας, λίγα μέτρα έξω από το αεροδρόμιο. Το Κίνημα των Πακιστανών Ταλιμπάν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση της Κυριακής στοίχισε τη ζωή σε 38 ανθρώπους, ανάμεσά τους και οι ένοπλοι που εξαπέλυσαν την επίθεση. Αυτή τη στιγμή το αεροδρόμιο του Καράτσι επαναλειτουργεί έπειτα από τη διακοπή των πτήσεων κατά τη διάρκεια της επίθεσης. «Στρατιωτικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν για να ενισχύσουν τις δυνάμεις ασφαλείας στην αντιμετώπιση της τρομοκρατικής επίθεσης κατά των Δυνάμεων Ασφαλείας του Αεροδρομίου», είχε ανακοινώσει νωρίτερα η υπηρεσία Τύπου του πακιστανικού στρατού. Τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες με οχήματα παραστρατιωτικών δυνάμεων και ασθενοφόρων που έσπευδαν στο σημείο της επίθεσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ακριβώς γίνεται στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης
Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές
Ποιο είναι το μοντέλο πέντε βημάτων που χρησιμοποιεί
Οι ισραηλινές επιχειρήσεις συνεχίζονται στον νότο - Ένας Κυανόκρανος του ΟΗΕ έχασε τη ζωή του
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.