- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άφησαν νηστικό το σκύλο και σκότωσε τον γείτονα
Ένας χρόνος φυλακή για τις δύο ιδιοκτήτριες του ζώου
Μόλις ένας χρόνος φυλάκισης ήταν η ποινή για δύο ασυνείδητες ιδιοκτήτριες σκύλου. Πριν από περίπου ένα χρόνο η Ντέλα Γουντς και Χέιλι Σάλι από το Λίβερπουλ, έφυγαν από το σπίτι τους σχεδόν για δύο μέρες, αφήνοντας νηστικό τον Τσάρλι, σκύλο ράτσας Πρέσα Κανάριο και δύο ακόμα σκυλιά.
Την δεύτερη μέρα που τα σκυλιά ήταν ατάιστα, ένας γείτονας των δύο γυναικών, ο 79χρονος Κλίφορντ Κλαρκ ήταν στην κουζίνα του και μαγείρευε, έχοντας αφήσει ανοιχτή την πόρτα. Ο μεγαλόσωμος Τσάρλι μύρισε το φαγητό, πήδηξε τη μάντρα του σπιτιού και μπήκε στο σπίτι του Κλαρκ. Το ζώο εξαιτίας της πείνας του ήταν σε κατάσταση σοκ, επιτέθηκε και κατακρεούργησε τον άτυχο άνδρα, που δεν άντεξε και πέθανε.
Πλέον ο αδελφός του θύματος αναφέρει ότι η ποινή φυλάκισης ενός έτους είναι «χάδι» και οι δύο ασυνείδητες γυναίκες –29 και 30 ετών- θα έχουν βγει από τη φυλακή μέσα σε έξι μήνες.
Τα Πρέσα Κανάριο είναι μεγαλόσωμη ράτσα, που τα αρσενικά μπορούν να φθάσουν ακόμα και τα 52-53 κιλά. Είναι σκυλιά εργασίας και συντροφιάς αλλά με κακούς ιδιοκτήτες γίνονται άκρως επικίνδυνα, αφού είναι ιδιαίτερα δυνατά και με πολύ ισχυρό δάγκωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.