Κοσμος

Πληροφορίες για ομηρία στα γραφεία της Ubisoft στον Καναδά

Άλλοι έχουν αμπαρωθεί σε μία αίθουσα συσκέψεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε εξέλιξη ομηρία στα γραφεία της Ubisoft στον Καναδά
Σε εξέλιξη ομηρία στα γραφεία της Ubisoft στον Καναδά © twitter / video

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τη Λεωφόρο Saint-Lauren του Μόντρεαλ στον Καναδά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπόθεση ομηρίας

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Μόντρεαλ, στην έδρα της γαλλικής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft, με τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλι να κάνουν λόγο για «πιθανή» κατάσταση ομηρείας.

Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι είναι σε εξέλιξη αυτή η επιχείρηση και ότι οι αρχές επί του παρόντος «επαληθεύουν τις πληροφορίες». «Ζητάμε από τον κόσμο να αποφεύγει αυτόν τον τομέα», πρόσθεσε.

Το κανάλι LCN έδειξε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πολλές δεκάδες άνθρωποι αποκλεισμένοι στη στέγη του κτιρίου όπου έχει την έδρα της η Ubisoft και έκανε λόγο για «πιθανή ομηρεία».

«Αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου» μετά από τηλεφώνημα στο 911, στον αριθμό των επειγόντων περιστατικών, ανέφερε μόνο η αστυνομία.

«Η πληροφορία δεν έχει επαληθευτεί ακόμη. Αστυνομικοί (…) ειδικευμένοι σε τέτοιου είδους επεμβάσεις βρίσκονται επί τόπου και κάνουν επαληθεύσεις. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ