- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές ΗΠΑ: Βρέθηκαν ακόμα 1.700 ψηφοδέλτια στην Πενσιλβάνια
Μέχρι στιγμής ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προηγείται ακόμη στην πολιτεία αλλά οριακά, με το 49,5% των ψήφων
Τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία (US Postal Service, USPS) ανακοίνωσαν πως βρέθηκαν σε κέντρα διαλογής στην Πενσιλβάνια 1.700 ψήφοι σε δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν.
Ακόμα 1.700 ψηφοδέλτια βρέθηκαν μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν σε κέντρα διαλογής στην Πενσιλβάνια, όπως ανακοίνωσαν τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία.
Σύμφωνα με δικόγραφό τους νωρίς σήμερα Παρασκευή, τα 1.076 ψηφοδέλτια βρέθηκαν σε κέντρο διαλογής και διανομής στη Φιλαδέλφεια, περίπου 300 στο Πίτσμπεργκ, 266 στην Κοιλάδα Λιχάι και κάποια ακόμη σε διάφορα κέντρα διαλογής στην Πενσιλβάνια.
Στην πολιτεία αυτή τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να παραληφθούν ως σήμερα το απόγευμα ώστε να καταμετρηθούν. Η αναμέτρηση παραμένει εξαιρετικά αμφίρροπη σε αυτή. Ακόμη 500 ψηφοδέλτια βρέθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα, ανέφεραν τα USPS.
Ο δικαστής Έμετ Σάλιβαν παρήγγειλε χθες Πέμπτη να γίνονται δύο φορές ημερησίως έλεγχοι σε κέντρα διαλογής των USPS που εξυπηρετούν πολιτείες όπου συνεχίζεται η καταμέτρηση.
Ορισμένες πολιτείες, ανάμεσά τους η Νεβάδα και η Βόρεια Καρολίνα, θεωρούν έγκυρα ψηφοδέλτια που εστάλησαν ταχυδρομικά ακόμα κι αν παραληφθούν αρκετές ημέρες μετά τη διαδικασία, αν έχουν ταχυδρομική σφραγίδα με ημερομηνία ως και την Τρίτη.
Ο δικαστής Σάλιβαν ζήτησε από τα USPS «να συντονιστούν με όλες τις εκλογικές επιτροπές κομητειών της Βόρειας Καρολίνας και της Πενσιλβάνιας» ώστε όλα τα ψηφοδέλτια η επίδοση των οποίων εκκρεμεί να έχει ολοκληρωθεί εντός της προθεσμίας η οποία εκπνέει στις 17:00 σήμερα Παρασκευή (τοπική ώρα).
Με το 95% του εκτιμώμενου αριθμού ψήφων να έχει καταμετρηθεί στην Πενσιλβάνια (20 εκλέκτορες), ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προηγείται ακόμη, αλλά οριακά, με το 49,5% των ψήφων, ενώ ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν έχει πλέον φθάσει το 49,2%, σύμφωνα με δεδομένα της Edison Research.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ο φόβος του ισλαμισμού δεν μπορεί να γίνει άλλοθι για την ανοχή απέναντι στην ακροδεξιά
Διπλωματική σύγκρουση χωρίς προηγούμενο μετά τις κυρώσεις του Λονδίνου για τους οικισμούς
Ο κόσμος των καθαρτικών, της πρόκλησης εμετού και της ανηλεούς κατάναλωσης φαγητού
Έρευνα του ECFR αποκαλύπτει κρίση εμπιστοσύνης και διεύρυνση του «χάσματος φαντασίας»
Οι γονείς του βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος
Το έργο στο οποίο συμμετέχει
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου που προκάλεσε
Ο Μερτς έχει δεσμευτεί να παραμείνει στην εξουσία και να προωθήσει ένα εμβληματικό πακέτο επώδυνων μεταρρυθμίσεων
Το απόσπασμα της συνέντευξης κυκλοφορεί ξανά στα social media ενόψει της 25ης επετείου
Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο το 2024, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν
Eνώ την ίδια περίοδο είχε έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων
Κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της τον Ιανουάριο του 2023
Το κανονικό απόσπασμα δείχνει ότι ο βασιλιάς άπλωσε το χέρι του
Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε γίνει στις 12 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της
Η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
Η πρώην καγκελάριος επικρίνει τη στρατηγική του CDU και ζητά άμεση αλλαγή πλεύσης
Οι επιπτώσεις της «ψηφιακής διάσπασης» στη συγκέντρωση και την κριτική σκέψη
Κύμα διαμαρτυριών ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.