Κοσμος

Ολλανδία- Βασιλικό ζεύγος: Απολογήθηκε για το ταξίδι στην Ελλάδα

«Είναι οδυνηρό να έχουμε προδώσει την εμπιστοσύνη σας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας
Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας © Daily Mail

Ολλανδία: Η απολογία του βασιλικού ζεύγους για τις διακοπές τους στην Ελλάδα εν μέσω κορωνοϊού- Τι είπαν για το ταξίδι τους

Μέσω ενός βίντεο στο οποίο απευθύνονταν στον ολλανδικό λαό, ο βασιλιάς Γουλιέλμος και η βασίλισσα Μάξιμα, απολογήθηκαν για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, τη στιγμή που στην Ολλανδία λαμβάνονται νέα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού

Στο βίντεο, το βασιλικό ζεύγος παραδέχεται ότι «δεν ήταν σοφό εκ μέρους μας να αγνοήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων στην κοινωνία μας» και σημειώνουν: «Το ταξίδι μας στην Ελλάδα προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από αρκετούς Ολλανδούς. Είναι οδυνηρό να έχουμε προδώσει την εμπιστοσύνη σας σε εμάς» λένε ο Γουλιέλμος και η Μάξιμα.

«Από την αρχή της κρίσης του κορωνοϊού κάναμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Είμαστε μέρος της. Αλλά δεν είμαστε αλάνθαστοι» συμπληρώνουν στην δημόσια συγγνώμη τους.

Όπως αναφέρει το κρατικό κανάλι NOS, το βασικό ζεύγος επέστρεψε από την Ελλάδα στην Ολλανδία το Σάββατο, ενώ οι κόρες τους γύρισαν στη χώρα την Τρίτη. 

Δείτε το βίντεο

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ