Κοσμος

System of a Down: Γιατί ο Serj Tankian ευχαρίστησε την Εύα Καϊλή

Η κίνηση από την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ που τράβηξε την προσοχή του τραγουδιστή του συγκροτήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Serj Tankian, τραγουδιστής των System of a Down - Στην ένθετη η Εύα Καϊλή
O Serj Tankian, τραγουδιστής των System of a Down - Στην ένθετη η Εύα Καϊλή © EPA/EUROKINISSI

O Serj Tankian, frontman των System of a Down, ευχαριστεί με μήνυμά του στα social media την Εύα Καϊλή - Γιατί το έκανε - Η ατάκα του για την Τουρκία.

Το δικό του ευχαριστώ στην Εύα Καϊλή έδωσε ο Σερτζ Τανκιάν (Serj Tankian), frontman των System of a Down.

Η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, έκανε παρέμβαση στις Βρυξέλλες, ζητώντας να αφαιρεθεί η βίζα από διπλωμάτες του Αζερμπαϊτζάν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πρόταση από την Ελληνίδα ευρωβουλευτή έγινε την ώρα που συνεχίζονται οι πολεμικές συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ στρατιωτικών δυνάμεων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν. Ο Αρμενο-Αμερικάνος τραγουδιστής των System of a Down ευχαρίστησε στην ανάρτησή του την Εύα Καϊλή η οποία έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση στο πλαίσιο μιας δέσμης κυρώσεων κατά του Μπακού για την εμπλοκή του στη σύρραξη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Στο μήνυμά του στο Facebook ο Serj Tankian καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει σκληρές κυρώσεις τόσο στο Αζερμπαϊτζάν όσο και στην Τουρκία, η οποία συνεχίζει τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, βγάζοντας ερευνητικά σκάφη και γεωτρύπανα συνοδεία πολεμικών πλοίων. Το Αζερμπαϊτζάν αποτελεί σημαντικό οικονομικό και εμπορικό εταίρο της Τουρκίας, με την Άγκυρα να βοηθά στρατιωτικά με οπλισμό το Μπακού στην ένοπλη σύρραξη με την Αρμενία, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

«Ευχαριστώ το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Καϊλή. Τι είναι αυτό που περιμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Τουρκικά γεωτρύπανα, συνοδευόμενα από τον στρατό τους προσπαθούν να εκφοβίσουν τους φίλους μας στη Μεσόγειο και τα όπλα τους χρησιμοποιούνται εναντίον αμάχων στο Αρτσάχ. Κυρώσεις στην Τουρκία και στο Αζερμπαϊτζάν τώρα!!!».

 

Thank you MEP Kaili. What is the Europeans Union waiting for ? Turkish drilling ships accompanied by its military try to...

Δημοσιεύτηκε από Serj Tankian στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ